Evet arkadaşlar elimdeki mytbilisim'e olan hosting otomasyon sisteminin lisansını satmak istiyorum. Ömür boyu lisansım mevcuttur. Normal fiyatı 175 TL'dir. Ben sadece 135 TL'ye satıyorum. Bunun yanında AWBS ve ya WHMCS lisansı ile de takas edebilirim.
Lisansımı isteyen arkadaş sorgulayabilir; Lisans Hizmetleri | MYT Bilişim İnternet Hizmetleri - Otomasyon Sistemi | Yazılım | Web Tasarım | Web Hosting | Reseller | Alanadı | Vps | Dedicated Kiralama
Lisans Domaini : fixshell.net - Lisans No : lGoy-kd7c-Vdcb-oyVd
Lisans İli : bilinmiyor
Lisans Durumu : Aktif !
Başlama Tarihi : 07.03.2010
Bitiş Tarihi : 07.03.5000
Kalan Gün : 1091472
Lisans Tipi : Ömür Boyu !
Lisans değişimi için 10 TL mytbilisim'e yatırmak gerekiyor. Lisansı satışa çıkarmamdaki sebep, asp bilgim olmaması dolayısı ile güncelleyemem ve windows sunucum olmadığı için dışarıda barındırıyor olmam.
İletişim
[email protected]
05542052507
Lisansımı isteyen arkadaş sorgulayabilir; Lisans Hizmetleri | MYT Bilişim İnternet Hizmetleri - Otomasyon Sistemi | Yazılım | Web Tasarım | Web Hosting | Reseller | Alanadı | Vps | Dedicated Kiralama
Lisans Domaini : fixshell.net - Lisans No : lGoy-kd7c-Vdcb-oyVd
Lisans değişimi için 10 TL mytbilisim'e yatırmak gerekiyor. Lisansı satışa çıkarmamdaki sebep, asp bilgim olmaması dolayısı ile güncelleyemem ve windows sunucum olmadığı için dışarıda barındırıyor olmam.
İletişim
[email protected]
05542052507