İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Okey,101-51,tavla,batak-ihale,pişti Sistemleri

WebGameStations

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2010
Mesajlar
4
Reaction score
0
Fiyatları 1000 TL ve 5 Bin TL. Arasında değişen online oyun sistemleri paketlerimizle sizlerleyiz..

Kaliteli hizmet istiyorsanız, Kaliteyi kendiniz yaratmak istiyorsanız Buyrun Online Oyun Satışı

Sevgili Kullanıcılarımız Sistemlerimizin Opsiyonel Özelliklerini Kısaca Özet Geçeceğim..

Paketlerimizde Bulunan Özellikler

1. Full Oyun Admin Paneli Oyunlara Full mudahale (Extra özellik ücretli)

2. Kiralık Oda Sistemleri Tamamen Diğer Odalardan Bağımsız Her Oda Sahibi sadece Kendi Odasına Hükmede Bilir.. Mesela, diğer odada ban yiyen bir üye Farklı bir kiralık odaya giriş yapabilir diğer odadaki üyenin puanı yetki seviyesi diğer odada farklıdır..

3. Isterseniz Alt Oda Seçeneğinz vardır birden çok sisteme özel salonlarda 1. odadaki yekisi ne ise 2. sistemsel odada yetkiside aynı olur puanıda, Yani bu Oda Seçeneğide Sistemsel oda Seçeneğidir..

3. Kiralık Radyo Sistemi (Oda Kiralayan Kişiler istedikleri zaman kendi istek panellerine kendi radyolarına sahip olabilirler tamamen diğer odalardan bağımsızdır)

4. 30 kişilik firma Teknik ekibimizle 15 kişi gündüz 15 kişi gece (haftasonları, bayramlarda, seyranlarda 2 kişi nöbetçi) olmak üzre 2 yıl boyunca kodlama dışındaki her türlü sorunda ücretsiz teknik destek sağlayacağız...

5. Oyun Sistemlerimide çıkan ve çıkacak olan bütün yeniliklerden ücretsiz faydalanacaksınız...

6. Sistemlerinizin Renklerini Kendiniz Seçebilirsiniz (her site farklı renk seçebilir 1 renkten sadece 1 tane olabilir)

7. Eğer isterseniz sisteme tamamen kendiiz hükmedebilmek için firmamız tarafından verilen 3 tane program sayesinde oyunlara ve web sitenize tamamen kendiniz hükmedebilir ve her türlü değişikliği kendiniz yapabilirsiniz (3 program 250 TL'dir 1 defa ödenir)

8. Oyunlrınızı ve Web sitenizi Kuracagınız VPS Makinalarımız Türkiye Lokasyonlu olup Tüm Korumaları Aktif Olmaktadır. Firewall, Cisco, Quard, Turkwall (flood koruma) ve kendi geliştirmiş olduğumuz bir kaç extra güvenlik kalkanı...

9. Sistemlerimiz Tamamen Seoludur ve Linux Vps veya Dedicatedlerde Kullnılması önerilir..

10. Sistemlerimiz Hem Windows Hem Linux Sistemlerde Sorunsuz Çalişmaktadır Fakat yüksek performans ve Hız itenilirse Tabikide Linux Önerilir..

NOT: Satın alacağınız Sistemler tamamen kendi kodlamalı lisans algoritmalarımız tarafınca güvenliğe tabi tutulmuştur, herhangi bir açıkta yada hatada ücretsiz mudahale edeceğiz.. Oyun sistemlerimizi Satın Alacağınız ve Referanslarımızı görebileceğiniz adres webgamestations'dur.

MSN DESTEK : [email protected]
 

SohbetM

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
63
Reaction score
0
iletişim bilgilerinizi pm olarak alabilirmiyim birde örnek demo varsa linkini teşekürler hayırlı satışlar..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst