İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Online Eğitim Sitesi Eğitimlerle Beraber.

aliuysal60

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Nisan 2012
Mesajlar
32
Reaction score
0
Merhabalar;
Site Adres: Pm ile
Hit : 100-300 tekil
Kategori : Online Eğitim ve sertifika
İstenen Fiyat : 9.500 TL
Aktif olma süresi : 8 Ay
Site bütün içeriğiylemi satılmaktadır: Evet

Sitemiz online eğitimlerin satışının yapıldığı ve bu eğitimler sonun yine online sınava girerek sertifika almaya hak kazananlara sertifika gönderilmesini sağlayan bir firma sitesidir.

Sitemizde; Office (word,excel,power point,outlook,access) eğitimler, İngilizce, Adobe Photoshop, Web Tasarım, C#.NET Programlama, Sekreterlik eğitimlerimizden Yabancı Dil ve Sekreterlik Eğitimleri HD video halinde hocalarımızın tahta önünde anlatımlarından diğer eğitimlerimiz Program arayüzlü olarak yine hocalarımız tarafından HD videolar halindedir.
Bunların yanında
Satış ve Pazarlama
Marka ve Patent Hukuku
Temel İlk Yardım
Temel Muhasebe
eğitimlerimizde bulunmakta ve bu eğitimler Adobe Presenter ile etkileşimli ve sesli sunumlar halinde hazırlanmıştır.

Web sitemiz, domainimiz, öğrenci eğitim aldığı portlımız ve eğitimlerimizin tamamı bu fiyatın içerisindedir. Bizler bu eğitimlerin satışlarından para kazanmakta idik fakat sektör değişikliği ve internetten uzaklaşmamız gerektiği için satışını gerçekleştiriyoruz.

Eğitimlerimizin herbiri için noterden satış sözleşmesi gerçekleştirilecek ve tüm telif hakları alıcıya devredilecektir. Tüm işlemler resmi olarak gerçekşeltirilecektir.

Site Nekadar facebook ve google veya tv reklamı yapılırsa reklam maliyetinin 5 katı getiri sağlamaktadır. hazır ve oturmuş bir sistemdir. hiç bir eklenti yapmanıza gerek yoktur.

Alacak kişiye öğrencilere sertifika baskıları ve işleyiş ile ilgili bilgiler verilecektir.

SAYGILARIMLA
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst