İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Otel Tatil Sitesi

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hemen AL Fiyatı: 75 YTL
Sitenin açılış tarihi: 10 Mayıs 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: Otel Tatil Rehberi
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Domain + Site
Hosting dahilmidir: Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: WordPress
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: GPL
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır

Pm istiyorum mesajı yazmanız yerine teşekkür butonuna tıklayan herkese site adresi pm gönderilecektir.

Domain godaddy hesabınıza ücretsiz geçirilir.

Not: Teşekkür butonuna tıklayan kişiler pm attıktan sonra teşekkürlerini silsinler.

65713041mt6.gif

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne alaka niye teşşekkür edeyim ki. Gerçi bayağı eden olmuş. Bu teşekkürler ilerde seni forumda saygın mı gösterecek. bence hiç de öyle değil. Onlar insanları tanımamıza yardımcı olarak konulmuş, iletişim aracı olarak değil (i-trade vs.)
Eğer forum da böyle bir kural yoksa bu yaptığının pek dedürüst bir haraket olduğu söylenemez.
Ne güzel 17 teşekkürün olmuş site satarak çok teşekkürü hakketmişin (umarım teşekkürlerin başka konudandır)
+ buraya bakıp bu duruma itiraz etmeyen herkese de benden teşekkür.
Herkes kendi bulunduğu ortamı seçer ve oluşturur unutmayın.

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Teşekkür edemem ama pm ile bilgileri verirseniz ilgilenebilirim. Hakimi arkadaşımızın da dediği gibi, ''Niye teşekkür edelim ki?' Teşekkür edilmesi gereken konu ve cevaplar olabilir tabiki ama konunuzda buna değer birşey mevcut değil.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne alaka niye teşşekkür edeyim ki. Gerçi bayağı eden olmuş. Bu teşekkürler ilerde seni forumda saygın mı gösterecek. bence hiç de öyle değil. Onlar insanları tanımamıza yardımcı olarak konulmuş, iletişim aracı olarak değil (i-trade vs.)
Eğer forum da böyle bir kural yoksa bu yaptığının pek dedürüst bir haraket olduğu söylenemez.
Ne güzel 17 teşekkürün olmuş site satarak çok teşekkürü hakketmişin (umarım teşekkürlerin başka konudandır)
+ buraya bakıp bu duruma itiraz etmeyen herkese de benden teşekkür.
Herkes kendi bulunduğu ortamı seçer ve oluşturur unutmayın.

İnsan kendisi nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş, sana değil ama diğer forum sakinlerine niyetimi bildireyim.

Forumda mesaj kirliliği olmaması için bu yöntemi uygun buldum sürekli "pm at pm at" mesajları yerine butona tıklar insanlar daha sonrada teşekkürlerini silerler umarım anlatabilmişimdir.

Ayrıca karşındaki kişiyi tanımadan böyle saldırman senin kişiliğini göstermiş sorabilirdin neden bu yöntemi uyguladın diye.

Tebrikler sana...

Not: 17 teşekkürü nasıl almışım bi zahmet araştırıp görüver.

Not 2: Bu forumda yönetici olmayan (Bazı üyeler) yöneticilerin işine karışmaya çok meraklı, bana yöneticilerden herhangi bir uyarı gelmedi eğer gelirse bu yöntemi kullanmaktan vazgeçerim, pm istemek için teşekkür butonuna tıklayıp silmeye üşenen arkadaşlar pm istemesin.

Satışlarda bu yöntem kullanılamaz uyarısı gelene kadar yöneticilerden bana satışlarımda bu yöntemi kullanmaya devam edeceğim, yöneticiler harici satış dışı mesaj yazılmamasını rica ediyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Konuyu açan arkadaşın düşüncesi belli. Mesaj kirliliği olmasın ve takibi kolay olsun diye teşekkür butonunu başka amaçla kullanmış ve bunu belirtmiş pm geldikten sonra teşekkürü siliniz diye.

Bunu abartmanın veya bunun altında başka şeyler aramanın amacını çözemedim ?

Kişisel görüşüm güzel bir düşünce. Teşekkürler silindiği içinde herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.