İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Oyun Scripti botlu Seo lu

Red Kit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasım bu script bu forumda bedavaya dağıtıldı sen neyi satıosun anlamadım

R

ReFLeX

Misafir
çalıştırabilen varmı acaba bu scripti sadece ilk indirenler db yi indirenler çalıştırabildi bot ve kolem.php dosyaları bozuk yani script db se olmadan hava ayrıca oyun resimleri çıkmıyor dagıtılan yerdeki yorumları oku bakalım

R

ReFLeX

Misafir
evet ya 20 sayfa mesaj var her kez bir birine yalvarıyor resimler yok çıkmıyor data base nerde al boş data base pardon ya okumamışım kusura bakma

Red Kit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasım sonucta kuran var zaten asıl meselede bu değil sen olayın farkına varamadın galiba baskasının kodladığı scripti para ile satıyorsun ve scirptin altınada kodlama reflex demıssın ayıp ya

R

ReFLeX

Misafir
arkadasım sonucta kuran var zaten asıl meselede bu değil sen olayın farkına varamadın galiba baskasının kodladığı scripti para ile satıyorsun ve scirptin altınada kodlama reflex demıssın ayıp ya

E benim işim bu nerde illegal var ben oradayım sen bu forumlarda satılan scriptleri kodlayanlarmı satıyor sanıyosun sagolsun bizim turkiyedeki hostcular çekip çekip satıyolar

Red Kit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E benim işim bu nerde illegal var ben oradayım sen bu forumlarda satılan scriptleri kodlayanlarmı satıyor sanıyosun sagolsun bizim turkiyedeki hostcular çekip çekip satıyolar

pes diyorum baska bisey demıyorum senin o dediğin arada bir çıkar ve forumdan uzaklaştırılır millet o kadar emek verip yazıyor sen bu kadar basit herkes satıyor diyorsun su andan itibaren sana cvp vermiycem modlar gerekeni yapacaktır zaten

R

ReFLeX

Misafir
pes diyorum baska bisey demıyorum senin o dediğin arada bir çıkar ve forumdan uzaklaştırılır millet o kadar emek verip yazıyor sen bu kadar basit herkes satıyor diyorsun su andan itibaren sana cvp vermiycem modlar gerekeni yapacaktır zaten

Olum manyakmısın taktın kafayı buradan uzaklaştırılmak çok zoruma mı gider sanıyorsun altı üstü ne basit bir site çokta önemli deil bedava dagıtıyorum desem atlarsın degilmi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.