İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık oyun sitesi

SLaYeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satılık oyun sitesi
adres:www.gooyun.net
neler mevcut : script + domain + yaklaşık 1300 oyun + 3 aylık host sınırsız bw li + gelişmiş admin paneli + kendi yapımımdır script lisans sorunu yaşanmaz

satma sebebim fazla uğraşamadığım için hiti artıramadım ve paraya ihtiyacım war satıyorum

fiyat : 100$ dan açık artırma ile başlatıyorum en yuksek teklifi veren kişi alacak
son teklif zamanı 03 temmuz 00:00 a kadar dır.

YhuY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
windows' Alıntı:
http://forum.iyinet.com/search.php?searchid=539869
sen her açılan konuya bana sat diyorsun ?
Para çok galiba.
Bir konuyada alırım demişsin o seni arıyordu:)

alıcam dediklerim çoğu başkasına satıldı para çok değil ok bei miktar param var onla ii bir domain almak istiyorum...

o arakdaşada ben msj attım almayacam diye ok bilip bilmeden konuşmayım konuyu dağatmayın ;) işine bakabilirsin

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
YhuY' Alıntı:
alıcam dediklerim çoğu başkasına satıldı para çok değil ok bei miktar param var onla ii bir domain almak istiyorum...

o arakdaşada ben msj attım almayacam diye ok bilip bilmeden konuşmayım konuyu dağatmayın ;) işine bakabilirsin
İşime bakmama izin verdiğin için sağol

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.