İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satilik Oyun Sitesi

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: www.relaxgame.net
İstenen minimum fiyat: 30$
Sitenin açılış tarihi: 10.11.06
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm Icerik
Hosting dahilmidir: Hayir
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayir
Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Hayir
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayir

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu scriptin 184 oyunlusu ortalarda dolaşıyor. domaini mi 30$ a satıyon acaba.

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allahim ya ; Neden hep bir kisi gelir digerinin satisini baltalar ki. Kardes evet 184 oyunlusu var ama ben o oyunlarin yarisindan cogunu silip yeni oyunlar ekledim. Simdi de Icerik ve Domain i 30$ a satiyorum. Almak istiyorsan kapim sonuna kadar acik istemiyorsanda lütfen birakta satisimizi yapalim

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@hakimi arkadaşıma katılıyorum. nelin satışını yapacaksın. birde cevap vermekten çekinmiyorsun. Bırakalımda kolaylıkla adamları kandır ha. Yemezler.
Ayrıca ona baltalamak değil ince ayrıntıyı söylemek denir.

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar Sözüm meclisten disari ama birsey diycem, Simdi yani bu demek oluyor buradakilerin hepsi enayi sadece @adre_nalin ve @hakimi biliyor herseyi . Öylemi :) . Ya yapmayin arkadaslar. @adre_nalin satisimi yaparken neyinden cekinecem hem sanane senin cebinden mi cikiyor parasi. Alan arkadasda inceleyecektir mutlaka. Neyse kardes birdahaki postuna cevap yazmiyacagim . Konumu kirletmekten vazgecerseniz sevinirim.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Regual. Sen kendini özel bir tartışma odasında sandın sanırım. Burası bir forum. İlanını verek konuyu herkese açmış oluyorsun. herkeste yorum yapma hakkına sahip. Ben devam etmicektim ama sen ısrarla yazınca dayanamıyorum yazacam : Senin sattığın sitenin aynısından. 20 dakikada 15 tane yapılabilir.sadeece 10 $ domain. hemde 180 oyunlu. Ayrıca konunun kirlendiğini değil aksine renklendiğini düşünüyorum. bizden başka yazan olmadığı göz önüne alınırsa. Yinede konunun üst sıralara çıkmasına neden olduğum için diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

ReGuaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Seni zorlayan yok konuma mesaj yazman icin istersen yazma.

ARKADASLAR SiTE SATILMISTIR KONUYU KILITLEYEBILIRSINIZ

I

indirbir.com

Misafir
hayırlısı olsun :) belki adam siteyi satıyor script ise hediyesidir. domain o parayı eder

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.