Yahu kimin sitesini kime satıyosun sen ?
http://whois.domaintools.com/hedefoyun.com
whoisde de göründüğü gibi hedefoyun.com benimdir. MSN listemde olanlarda bilir zaten bunu.
Zira o kadar uzağa gitmeye gerek yok whoisde ad soyad herşey var.
Bu baslık kapanabilir mi ?
Evet Geldim,
Buradan yazacaklarim yorumlara cevap niteligindedir.
Bu site Cafo nun diiL Umit Akcan diye 1 arkadasa ait , Domain name daha once Cafo ya ait imis o dogru...Yanliz Cafo bu Domain i Umit e vermis , her ikisinin de bir birlerine guveni oLdugu icin Umit domain name yi Cafonun paneLinden aLmamIstir,Domain nameye Whois cektiginiz zaman normaL oLarak Cafo gorunur,
GeLelim ben neden satiyorum,Neden Umit satmiyor,
Ben Umit iLe konustum dedim ki , Siteni satalim iLgilenemiyorsun beraber baska isler yapalim, oda tamam abi sen bilirsin satis icin gerekenleri sen yaparsin , soran olur isede ben siteyi domainturk e sattim derim dedi...
Cafo Umit ve ben daha once konusmustuk ve Cafo nun demis oLdugu Umit abi domain name ve site sana aittir istedigin zaman uzerine alabilirsin , zaten benim domain name panel sifreleri sende var ,BunLari cafo kendisi mSn de bizzat soyLedi...
KaLdi ki ben kimsenin haberi oLmadan kimsenin malini kimseye satmam , ve ihtiyacim da yok...
isteyen istedigi gibi yazabilir hakkim da , sadece olayin "Zéphry"-(Wuc) denilen Mehmet isimLi eLemandan kaynaklaniyor olmasi , Kaldi ki yukar da ki mesaji yazan kisi Cafo nun kendisi deyiL , sanirim ortagi oLan "Zéphry" Dun kendisi 2milyar teklif etti , e Umit vermeyince , BasLadi atip tutmaya...
Olayin daha net bir sekilde ogrenmek isterseniz buraya Umit in mSn ve ya e-mail adresini yazabilirim, diLeyen kendisine sorabilir...
BasLigi acarken demisim ki , google geLirLeri ciddi alicilara gosterilicektir,Benim site iLe alakam olmasa nasil gostericem size bunlari?Neden Hedefoyun.com da benim google kodlarim var , neden benim xkalp.com kodlarim var? Benim 1 hatam var ise , Oda Umit e guvenmektir.
birisi ban diye biseyler yazmis cok dikkat etmedim , cani banlamak istiyor ise hic cekinmesin,
Evet hepsi bu kadar....isteyen inanir isteyen inanmaz.