İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Oyun Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

nsbil

Misafir
Merhaba arkadaşlar

Askerligim nedeni ile www.kereviz.net sitesini teklif usulu satılığa çıkarıyorum. Sitenin icerigi flash oyun'dur. İstege gore degistirilebilir. Sitenin Pagerank'i 4'tur (www.sitelerim.info). gunluk 4000+ tekil sayfa gosterimi vardir.

teklifleri ister buraya isterseniz mail/msn yolu ile iletebilirsiniz.

mail/msn : [email protected]

SAYGILARIMLA

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Istatistikleri nereden gorebiliriz? zirve100 ve webservis'te bulamadim. Gunluk 4000+ tekil ile ilk 100'e girmek gerekir gibi...? Bir de dusunulen fiyat kac haneli YTL?

N

nsbil

Misafir
.

hdogan' Alıntı:
Istatistikleri nereden gorebiliriz? zirve100 ve webservis'te bulamadim. Gunluk 4000+ tekil ile ilk 100'e girmek gerekir gibi...? Bir de dusunulen fiyat kac haneli YTL?

istatistikler icin www.kereviz.net/stats bakabilirsiniz. yaklasik 4000+ tekil vuruyor. hergun diye bir kavram yok ama genellikle o kadar gorunuyor. kendi asil stats indan bakabilirsiniz. biliyorsunuzki webservis zirve100 gibi toplistler reklam yayinladiklari icin ziyaretci sayma performanslari dusuyor. bunuda goz onunde bulundurmaniz gerekir. suan sitemizde Bugünkü Hit : 1657 gozukuyor webservis toplist indede 778 tekil gozukuyor suan su dakika.. birde dedigim gibi teklif usulu satisa cikartildi. siz teklifinizi yapicaksiniz. ister 1 haneli ister 10000 haneli. ben siteyi actigim gibi biraktim herhangi bir degisiklik filan yok gelistirebilirdim cok daha iyi sekilde ama vakitim musait degil askerlik hazirliklarindayim. ilgi ve alakaniza tesekkurler. sevgi ve saygilarimla...

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
100 milyonla ( 100 YTL ) girişi açıyım ben..

N

nsbil

Misafir
bu arada domain register tarihi 2002 bir kac ay once domaini nominate.net den tr ye transver ettim. gerci bakmissinizdir ama yinede bilginiz olsun. saygilar sevgiler..

E

erotika

Misafir
Webservis reklam çıkarıyor ancak boş geçmiyor. Bunu da hatırlatayım. Webalizer scripti biraz daha fazla gösterebilir ancak webservis % 90 doğrudur, bunu ida inkar etmeyelim.

Birkaç düzgün sitem oraya kayıtlı ve awstats ile % 90 oranında aynı.

Ayrıca sitenin bulunduğu serverda Awstats varsave oradan hitlerini gösterebilirsen bende ona göre teklif yapabilirim.

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
javascriptle çalışan bir sayacın tam olarak doğru çalışması imkansızdır.

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada sitenin hiti 3-4 bin olabilir fakat bakıldığı zaman hitlerin %90 ı Mp3kaydet.com dan geliyor.ve bu hitler sayılmazsa çok fazla hit kalmıyor.

S

Senbul

Misafir
<iframe src=http://www.kereviz.net target=yok frameborder=0 name=yok widht=0 height=0></iframe>

Sanırım bu hitin nerden geldigi ortada.Bu sekilde size teklifte bulunmak biraz sacma olur.Bu hit gercek ziyaretcı hiti değil.Bu yapılan cok ayıp .Bu demekki webservisin sayacına inanmak en iyisi.
Cok ayıp bir davranıs hitini yuksek gosterip insanları kandırmak.....

M

Muziooo

Misafir
Rezilliğinde bu kadarı yani yuhh demek lazım sana... Yani milleti kandırıp bundan kazanç elde etmenin sana ne faydası olucak anlamak zor.

nsbil' Alıntı:
istatistikler icin www.kereviz.net/stats bakabilirsiniz. yaklasik 4000+ tekil vuruyor. hergun diye bir kavram yok ama genellikle o kadar gorunuyor. kendi asil stats indan bakabilirsiniz. biliyorsunuzki webservis zirve100 gibi toplistler reklam yayinladiklari icin ziyaretci sayma performanslari dusuyor. bunuda goz onunde bulundurmaniz gerekir. suan sitemizde Bugünkü Hit : 1657 gozukuyor webservis toplist indede 778 tekil gozukuyor suan su dakika....

Haklısın webservis reklam aldığı için senin hitleri saymakta zorlanıyor ! Haksız olduğun gibi başka sitelerede çamur akmaktan kendini geri almıosun. mp3kaydet in performansına göre hitlerin gayet güzelmiş tebrikler...

Teklifim 1 yeni kuruş siten için !

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı konuda aşırı kızgınım artık nsbil kardeşimize şuan msnden engellemekle meşgulüm :)
bir script için bir arkadaş bakıyordum hatırlayan vardır nsbil le anlaştık birkaçtane hoş tasarım gösterdi gerçektende güzeldi konuşmada tasarım bizim için önplanda diyordu valla gösterdikleri çok güzeldi madem tasarım ön planda bende teşvik olsun diye hosingide senden alalım dedim sırf ücret olayı artsın diye yazdığım ücret üzerine yaklaşık 55$ 1 yıllık hosting almak için söz verdim. herşey güzel dedik neyse. 3 gün içinde bitiririm dedi ok hemen hemen teslim tarihi dedim bende çalışmaya başladı.
1 - çarşamba geldi -> cevap : bugün başlıcam 0dan kendim yapıcam !? 0dan kendim yapıcam !?
- hadi cumaya kadar sallıyım adamı ozaman
2 - cuma günü cevap -> (onuda forumdan okuyorum akşam) çok iyi eğleniyorum birazdan dışarı çıkıp eğlenmeye devam edicem
3 - pazartesi benim yadığım -> adam bugün arayıp azıma ..... ne düşünüyorsun ??
gelen cevap -> ya kusuya bakma bu akşam kesssssiiiiiinn bitiriyorum
4 - salı günü http://www.nsbil.com/rsa/ bu adreste şayet bişey varsa bir göz atın normalde burda olması gerekiyor. bana sorarsanız portakal rengi bir şirket stesi olmaz ama öyle bir başlangıç vardı bi ara enazından onu göstericektim utana sıkıla.
5 - günlerden salı bugün adamla görüştüm siteyi açmayı denedik açılmadı. cdye çekmiştim hani başlangıcı böyleydi demek için adam ..... bune dedi onu hatırlıyorum ama daha önce yaptığım çalışmalar gibi bişey olmasını istedi. bende bu ara çok yoğun olduğu için son anda çok aşırı acele bişey yaptığımı en kısa zamanda beğendiğiniz site gibi bir çalışmayı (4 gün) içinde size teslim edeceğim dedim.

orda ben olsam beni tepelerdim ...

adamla çok iyi geçiniyorum sonuçta anlayışla karşıladı sonuçta bir rakip sitesini gösterdi örnek olarak onu gözönne alacağım şimdi... özetle müşterimi kaybediyordum yarı yolda blok koydum.

nsbil beni adama rezil ettiğin için teşekkürler.
bana msnden nasıl olmuş diye gönderdiğin link için
http://www.muratusen.com

cem yılmazın aynısı demiştimya hemen sana
http://www.cemyilmaz.com

bugün anlıyorum senin özgün bişeyler yapamadığını ve kendine çok güvenipde her işe sarılıp hiçbir işi tamamlayamadığını

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bende geliyo aynisi (alan adı çalışıyor - cemyilmaz.com gibi)... Murat Üşen kim ki? Sahte Cem Yılmaz falan mı çıkacak piyasaya? Zoque'ciler görürse mahveder vallahi...

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu bikaç kişi daha söyledi bilmem forumda daha önce pek dikkat etmediğim birisi
biraz geç ve acı oldu ama öğrenmiş olduk ne diyim

D

deather

Misafir
bence bir iframe icin insan lekenemez. + sahsi icin konusmayin kesinlikle. yaptigi olayi elestirebilirsiniz. sahis'i elestirmeye ne sizin ne benim kimsenin hakki yok. herkez haddini bilsin bu konuda. sonucta kimse dolandirilmamis. parasi calinmamis hirsizlik yok ortada nedir bu kargasa o zaman ? bir toplasam iframe li siteleri buraya destan olur. kimse istemez ama bunlar olsun. www.muratusen.com ve www.cemyilmaz.com sadece belliki saka, makara maksatli olayi baska yerlere goturmemeli beyinle algilamali baska yerlerle degil... Adam kimseden korkmuyor + neden korksunki ? tum iletisim bilgileri forumda var, yaptigi basardigi isler ortada... Whitekey www.nsbil.com/rsa adresi de el emegi ile baslanmis bir site kodlamalara bakarsak anlariz herhalde... Belki bir isi vardir ? Acikcasi ben o insani realdede tanistik gorustuk soz ettiklerinizden iz yok. ama kereviz.net olayina birsey soyliyemem. onu tartisabilirsiniz ama sahisi kesinlikle. Buna ben izin vermem oncelikle.. Adam normal firmalara yaptigi tasarim hizmetlerini alninin teriyle yapiyor teslim ediyor. Yaşı genç olmasına rağmen (20) normal hayatta belirli bir seviyeye, kariyere sahip olan bir insan. Oyle sahsa ait sacma sapan konusmalari kapatalim lutfen.. kereviz.net icin bende kiniyorum. ama sadece onu degil herkezi. şöyle gezilipte şu forumdaki kullanicilarin siteleri nelerle dolu biraz gezin gorun diyorum. herşeyden önce ŞAHISA SAYGI...

(not: kereviz.net i elestirebiliriz sahisi asla)

N

nsbil

Misafir
merhabalar...

oncelikle şunu bildirmek istiyorum kereviz.net icin elestirilerinizi kabul ediyorum. fakat sahsima ait olanlari siddetle kiniyorum. Kimse benim hakkimda bu sekil yazilar yazamaz.. varsa problemi olan deather in dedigi gibi bilgilerim mevcut forumda eger bir sorunu olan varsa sahsimla ilgili gelin goruselim... insan yemiyoruz problem neyse cozelim. Whitekey sayin atakan bey bir is yetismedi diye aramizdaki ozel problemleri buraya bu konu altina yazmaniz biraz yersiz gibime geliyor. Gerekli acikmalayi telefon acarsiniz ogrenirsiniz efendim boyle yerli yersiz ulu orta yerde konusulmaz bu isler. Oncelikle erkeklige sigmaz, bu nedenle bu davranisinizdan oturu sizi kiniyorum isin nerede yapildigini bilmelisin oncelikle is nerede yapiliyorsa orda konusulur bu tur seyler sonucta ortalikta bedava olan birsey yok ben sizden ise baslar kende herhangi bir ucret talep etmedim. site yapiliyordu orada (www.nsbil.com/rsa) iskeleti duruyor. benim kimseyle problemim yoktur. insanlara sicak bakarim cevremdeki insanlar tarafindan sevilen sayilan birisiyim. AMA KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BENİM ADIMI BURALARDA BU ŞEKİLDE KİMSE KULLANAMAZ!!! KULLANMASINDA... ÇÜNKİ BEN KİMSENİN ŞAHSI İLE ALAKALI YORUM YAPMADIM YAPMAMDA BENİM KURALLARIMDA YOKTUR BU ERKEKLİĞE SIĞMAZ. EĞER GERÇEKTEN YÜZYÜZE YORUM YAPMAK İSTİYORSANIZ HEPİNİZ ERKEKSİNİZ SANIRIM BUYRUN GELİN TARTIŞALIM YORUMLARINIZI YANIMDA YAPIN ÇÖZÜM BULALIM BU KADAR BÜYÜK BİR OLAY YAPMIŞIM MADEM. kereviz.net i elestirin ne yapiyorsaniz yapin ama sahsima laf soylemeyin bende buna izin vermem.

kereviz.net icin tum elestirileri kabul ediyorum. iframe actim evet hanginiz acmadiniz yada acmiyorsunuz. ama bundan sonra madem amac site kotulemekse en ALA'sını yapıcam bunada emin olun. herşeyi kabullenirim ama şahsi eleştirileri KESİNLİKLE!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.