İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

satılık php oyun scripti

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda 1 çok kişinin oyun scripti aradigini okuyorum.bu nedenle bende kendim yazdirdigim oyun scritini satisa cikariyorum ..almak isteyenler buraya yazsinlar ozel mesaj gondericem hem siteyi hem admin paneli gosterebilirim.gayet kullanışlı bir scripttir.bu kadar ucuza böyle bir scripti satmak zorunda kaldıgım icin satıyorum.sebep bana kalsın..

satış fiyatı 100 ytl dir..
isteyen varsa pm gondericem

edit :demo : www.netteoyun.net

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence site adresi veya bir demo koyarsan satışın daha hızlı ve kolay olur.

kolay gelsin..

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yetersiz bir script + tasarım gibi görünüyor insallah alıcı çıkar

Sevgiler

ahmetiyk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel bir script olmuş ama daha bitmemiş gibi bazı yerlerde hatalar var
scriptin bu hali için 100 ytl fazla bence yinede başarılar dilerim inş alan olur

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi o zaman 75 ytl oldu...hayırlı ugurlu olsun ..alacak varmı

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ahmetiyk' Alıntı:
güzel bir script olmuş ama daha bitmemiş gibi bazı yerlerde hatalar var
scriptin bu hali için 100 ytl fazla bence yinede başarılar dilerim inş alan olur
kimse almak istemedigine gore satisi durdurabiliriz konu uzamasın boşuna..
ama 75 e kadar indirdigim bu scriptin fiyatı 4-5 saat düzenlemeyle 200 ytl eder.sonra satarım bende

ayrıca senin bestoyun eksik bile degil hic baslamamıssın siteye :D

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
senmi fixoyundan çaldın omu senden çaldı ? Yoksa hepsini senmi yapdın ? Satılan bir içeriğin çalıntı olması ne kadar doğru ? Çalıntı değilse taklit olması ne kadar doğru ? Neyse susdum

lahmacun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site

Valla yapmışsın eline sağlık ama bu eski fixoyun un tasarımı.

S

SatlikDomain

Misafir
ne güsel

çal çal sat.

Bu scripti arkadaşım Öner Çelen yapmışdı, www.oyuncenter.net için.

şimdi netteoyun.net e kurmuşsunuz ve millete satıyorsunuz.

Script yapımsının msn'i isteyen varsa yollarım, bu arada ahmet0011 bilmiyorsan sanada söyleyim ama illaki biliyorsundur bu scripti satman etik kurallara uymaz.

Alacak arkadaşları uyarıyım dedim.

Not: ahmet0011 Script i resmen marez e düşürdünüz ! helal olsun !!..

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ahmet0011 ; benimle bi tartışmaya girmiştin daha doğrusu bikaç adi herifi bana korumaya kalkmıştın grçi seninde onlardan farkın yoktuda neyse.Şimdi bu yaptığın şeyin adını ben burda koyarsam banlanırım.Sen ne olduğunu anlamışsındır umarım.Nesense senin Yasin Ceylan denilen şerefsiz olduğunu düşünüyorum.Hemen git koş abin zeynele söyle.Adresimi biliyo gelsin artık hala bekliyorum onu.

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ylmz'ın yiğeniyim. ylmz bana scripti verdi bende satıyorum..niye kıskanıyorsunuz ? yasin ylmzın ortagi sanırım.o biliyordur bilmiyordur beni ilgilendirmez.ben almisim..satarım dagitirim kimseyi ilgilendirmez.

msn'e gelen bedava veriyom hatta :D varmı itirazı olan
trex : seni adam yerine koyup cevap yazmıyom sen hırsızsın ..benim hırsızlarla işim olmaz.

E

E-Yazilim

Misafir
,

Bu mesajda bahsi geçen script tarafımdan Yasin Ceylan'a yapılmış olan ve asıl adres olan www.oyuncenter.net için Yasin Ceylan'ın isteği üzerine fixoyun'un aynısı olarak tasarlanmış oyun scriptidir.

Geçen gün Yasin Ceylan bana geldi ve scripti yiğeninin sitesine kuracağını söyledi script'i tvizyon.com adresine kurdum.

Şimdi nasılsa(!) script netteoyun.net e düşmüş.

Şimdi siteye girip kodlara bakarsanız aşağıdaki kodu görürsünüz;

Kod:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<!-- saved from url=(0023)http://www.tvizyon.com/ -->

Bu şerefsizlere, emek hırsızlarına prim vermeyin.

R

reisabi

Misafir
marez e çıkmıış adı ama bende nbişey söliyim marez koruması yok resmen html bıraklırmı?

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ahmet boş konuşma şimdi.Bana verecek cevabın yokmuş bak sen.Ayrıca aslanım sen bunların sözcüsü müsün? Zeynel - Yasin - Yılmaz üçlüsünü mü oynuyosun burda?Bırak bu işleri yaptğın işe hırsızlık demiyorum bile.Yaptığın işi söylemekte istemiyorum hala anlamıyorsan bana laf yetiştirmeye devam et....

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fixoyun sitesinin sahibiyim, scriptle zerre alakamız yoktur, arkadaş eski site tasarımımızı almış diyelim kibarca, ama birşeye benzetememiş isteseydi birşeye benzetip verirdik kendilerine :)

Fixoyun'da yapılan tüm tasarımlar script ve kodlama tarafımıza aittir.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu script PHP NUKE! Php Nuke geliştirilebilen ve ÜCRETSİZ dağıtılmak zorunda olunan bir scripttir. Detaylar için GNU/GPL lisansını inceleyebilirsiniz.

Açık kaynak kodlu bir scripti satmak başınıza iş açabilir diye düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.