- Reaction score
- 0
Site adresi: www.radyoesinti.com
İstenen minimum fiyat: 250
Sitenin açılış tarihi: 2 ay oldu tam tarihi bilemiyorum domain tescili ocak ayında yapıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Radyo
Günlük hit sayısı, kaynak link: yeni olduğu için pek fazla bi hiti yok ama isim güzel iyi bir çalışma yapılırsa ileride daha çok ziyaretçisi olabilir
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: sitenin içindeki tasarımıyla birlikte satıyorum hostu hediye olduğu için 1 aylık falan bi süresi var
Hosting dahilmidir: hosding dahil 1000 mb alan var ama 1 ay gibi bir süresi kaldı
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: kendi yapımım lisansı yok
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
siteyi satmamın ilk nedeni telekoma olan borcumu kapatmak 2. bir sebebi ise siteyle fazla ilgilenemiyorum.
siteyi alacak olan arkadaşa www.gruphepsinet.com da reklamını yayınlayacağım ve eğer çaldığı müzikler beğenilirse radyonun sitede dinlenilmesini sağlayacağım.
sitenin satışı en yüksek fiyatı kim verirse o alır. artırma usulü ile
iletişim [email protected]
herkese iyi çalışmalar
İstenen minimum fiyat: 250
Sitenin açılış tarihi: 2 ay oldu tam tarihi bilemiyorum domain tescili ocak ayında yapıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Radyo
Günlük hit sayısı, kaynak link: yeni olduğu için pek fazla bi hiti yok ama isim güzel iyi bir çalışma yapılırsa ileride daha çok ziyaretçisi olabilir
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: sitenin içindeki tasarımıyla birlikte satıyorum hostu hediye olduğu için 1 aylık falan bi süresi var
Hosting dahilmidir: hosding dahil 1000 mb alan var ama 1 ay gibi bir süresi kaldı
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: kendi yapımım lisansı yok
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok
siteyi satmamın ilk nedeni telekoma olan borcumu kapatmak 2. bir sebebi ise siteyle fazla ilgilenemiyorum.
siteyi alacak olan arkadaşa www.gruphepsinet.com da reklamını yayınlayacağım ve eğer çaldığı müzikler beğenilirse radyonun sitede dinlenilmesini sağlayacağım.
sitenin satışı en yüksek fiyatı kim verirse o alır. artırma usulü ile
iletişim [email protected]
herkese iyi çalışmalar