İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Sesli Sohbet Sitesi Domain ismi Seo ayarları full yapılı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SesliveSohbet

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Konum
Bursa
Selam arkadaşlar herkes istediği şekilde eleştri yada düşüncelerini yazar burası forum ve paylaşım sitesidir sizlerin bana burası satış yeri değildir lafınıza vs.. kısa bir cevap yazmak istedim.Ben bu alanda iş yapıyorum yani web dizayn benim buradaki herhangi yazım site yararınadır nasılmı?Burada açılan her konuyu Google indexler içerikler ve konuları ile beraber.Demek istediğim şu ki emin olun benim o yazı ile de birçok kişi tıklamıştır bu siteyi saygılar...
 

sonefsane

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
93
Reaction score
3
Konum
Şükrü Saraçoğlu
Cok Zeki Biri Olmalısın :) Google'nin İndexlediğini Bilgilendirdiğin İçinde Tesekkür Ederiz.:) Google Her Konuyu İndexler Bunu Yanlış Yerde Actığını Bildiğin Halde Acemi Konusmalarınla Kendini Zeytinyağı Gibi Üste Cıkarmaya Çalısıyorsun . O Zaman Herkes Katagori Gözetmeksizin İstediği Yerde Konu Açsın Katogori Bölüm Ayırt Etmeksizin Nasıl Olsa Google İndexler :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst