Domain adresi: blueask.net
İstenen minimum fiyat: 400
Domain kayıt tarihi :08.10.2009
Domain Nereden Alında: isimtescil
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Domain ile daha önce verilen servis : ( Video sitesi, Arkadaşlık sitesi, Sohbet sitesi, Haber Sitesi .)
Pagerank Değeri: 0
Alexa Değeri:
Kullanılan sistem adıKullanılan sistem bir hazır sistem ise)
Kullanılan sistemin lisans durumu: PSD To Css Seo Uyumlu Tasarım
Host DurumuAlınmış ama süresi tamamlanmamış bir hostu var mı, varsa bu satışa dahil mi : Evet
Açıklama : Tasarım Dahildir. Sitede V3.9b Dağıtım Lisanslı Eschat Mevcuttur. Alt Yapısı Sağlam Olup ArneLd Arkadaşımız Tarafından Pr 5 Görmüş Bir Sitedir. Reel Hayatımda Restaurant Cafe & Bar İşletmecisi Olduğum İçin İlgilenemediğimden Satıyorum Başka Bir Neden Yoktur Bir Miktar Pazarlık Payı Vardır Pazarlık Sünnettir. Yanında Tk Uzantılı Sohbet Ve Net Uzantılı Radyo Domaini Hediye Edilecektir.
Satma nedeni (opsiyonel): İlgisizlik
Arama Motorlarındaki durumu(opsiyonel): Bir Kaç Kelimede İyi Yerlerde
İstenen minimum fiyat: 400
Domain kayıt tarihi :08.10.2009
Domain Nereden Alında: isimtescil
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır
Domain ile daha önce verilen servis : ( Video sitesi, Arkadaşlık sitesi, Sohbet sitesi, Haber Sitesi .)
Pagerank Değeri: 0
Alexa Değeri:
Kullanılan sistem adıKullanılan sistem bir hazır sistem ise)
Kullanılan sistemin lisans durumu: PSD To Css Seo Uyumlu Tasarım
Host DurumuAlınmış ama süresi tamamlanmamış bir hostu var mı, varsa bu satışa dahil mi : Evet
Açıklama : Tasarım Dahildir. Sitede V3.9b Dağıtım Lisanslı Eschat Mevcuttur. Alt Yapısı Sağlam Olup ArneLd Arkadaşımız Tarafından Pr 5 Görmüş Bir Sitedir. Reel Hayatımda Restaurant Cafe & Bar İşletmecisi Olduğum İçin İlgilenemediğimden Satıyorum Başka Bir Neden Yoktur Bir Miktar Pazarlık Payı Vardır Pazarlık Sünnettir. Yanında Tk Uzantılı Sohbet Ve Net Uzantılı Radyo Domaini Hediye Edilecektir.
Satma nedeni (opsiyonel): İlgisizlik
Arama Motorlarındaki durumu(opsiyonel): Bir Kaç Kelimede İyi Yerlerde
Moderatör tarafında düzenlendi: