İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Sunucu

ynR

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, ihtiyaç fazlasından ötürü sunucuyu devretmeyi düşünüyorum. Zamanında hosting işlerim için aldıgım bir makineydi üzerinde cok uğraştim ama artık ihtiyaçım kalmadı eğer hosting ve benzeri işler için sunucu almayi düşünenler varsa tam onlara uygun bir sunucudur.

Sunucu özellikleri ;

Disk : 80 GB ssd
Ram : 8 GB DDR3
İşlemci : 4x İntel i7 4770
Limitsiz trafik
x3 ip adresi ( 1 shared, 2 dedicated ip )
Türkiye lokasyon
%99 uptime oranı

- Türkçe cPanel / WHM ( aylık lisans. )
- Litespeed web server ( ömür boyu lisans mevcut. )
- Güvenlikten yana hiçbir sorun yoktur. Taş gibi server çoğu sheller çalişmamakta, veya fonksiyonları engelli olmaktadır aynı zamanda sunucuya komut gönderilmemektedir bu yüzden yüksek derecede güvenlik söz konusu.

Satma nedenim sunucudan yana bi sorun değildir. İhtiyaç fazlası durumuna geldi şuan bir sunucu firmasında teknik görevliyim bu yüzden sunucuya ihtiyaçım olmuyor her ay boşuna fatura ödedigim için komple satmayi düşünüyorum. Sunucu ünlü bir firmada yer almaktadır. Aylık kirası 55 tl'dir. cPanel hizmeti ile birlikte 75-80 tl arasına gelmektedir. Aklınızdaki tüm sorular için lütfen pm atın yada iletişim kurun sunucuya ait bir güvenlik videomuz var bunuda isterseniz lütfen pm isteyin.

Sunucu tipi : VDS'dir. Bu sunucuya verebileceginiz ücreti özel mesaj veya iletişim kurarak fiyat veriniz.

İletişim ;

Gsm : 05423767450
Mail : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.