İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Süper Mp3 Scripti

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2005
Mesajlar
324
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
php warner musun her ne haltsın sana tüm bu laflarını yedireceğim ulan kolpacı herif sen mi eskisin ben mi ? hem yaptığın işi adam akıllıca yapmıyorsun hemde millete ahkam kesiyorsun ulan sen kimsin ki .ötü boklu bi php scripti tasarımsız masarımsız 350 ytl ye satıyorsun ? sorgulamak istemiyorum ama fatura da kesiyor musun ? bir şirketin v.s var mı bence şirketin mirketin yok boş boş konuşup duranlardansın ve sana hak veren de öyle siz şeyinizi avuçlayıp gezin..
madem öyle tasarımdan anlamıyordun niye en başında kendininmiş gibi yaptın da millete 350 ytl ye satmaya çalıştın ben burada bu yazıyı yazarken harcadığım zaman gerçekten acıyorum senin gibi birisine cevap bile vermemek gerekirdi ancak damarıma bastın....
 
S

Senbul

Misafir
Tasarım konusunda acıklama yapmaması hata olabilir ; ama sonuncta onuda kabul etmiş arkadas.
Neden bu kadar ustune gidiyorsunuz anlayamıyorum.Burada kim bir sey satmaya calıssa mutlaka birileri cıkıp ya ben bunu daha ucuza yaparım diyor yada alakasız polamiklere giriyor.
Yapında gorelim o zaman ; sizde biçin emeginizin değerini.
Yapmayın arkadaslar bu kodlar kolay kolay bir araya getirilmiyor oyle değilmi ?
Birbirmizi yemeye gerek yok :p
Kaldıkı gorudugum mp3 scripleri icinde en iyiler arasına girebilecek kalitede.
Sakin olalim ve birbirimiz kırmak karalamak yerine daha iyilerini uretmeye calısalım.
 

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2005
Mesajlar
324
Reaction score
0
Konum
Kırıkkale
ben hiç bir şekilde saldırgan tavır takınmadım ki :) mesajları baştan itibaren okursanız görebilirsiniz , birisi göstermese tasarımın başka bir yerden alınmasını söyleyecekmiydi ?
 
P

PHP Warner

Misafir
@phiberoptic, kendi kişiliksizliğinizi mesajlarınıza çok güzel yansıttınız. Bu yolda devam edin. Ufak bir tema konusu yüzünden içinizdeki kişiliksizliği ve neden olduğunu anlayamadığım çekememezliği çok açık belli ettiniz. Oysa ki ben diğer arkadaşların yaptığı gibi destek veya kibar bir dil ile eleştiri beklerdim. Sizde o terbiye erdeminin olmaması çok acı.

Ayrıca tek bir cümle kullanmam gerekirse, kişiliksiz, saygısız, kendini birşey zanneden, tek amacı çamur atmak olan insanlar (insan demek ne kadar doğru tartışılır) ile asla işim olmadı, bundan sonrada olamaz. Mahalle ağızı ile asla konuşmadım sizin gibi, dolayısı ile aradaki kalite farkı gayet açık ve net belli olmakta. Size şu dakikadan itibaren cevap vermiyorum, soru sorsanız bile...

Script ile ilgili msn ve mail adresimi profilimden bulabilirsiniz. Bilgi almak için iletişim kurabilirsiniz. Seviyesiz insanlar yüzünden freelancer sektörü Türkiye'de hep yerinde kalmaya devam edecek, ne acı ki gene yabancılar ile iş yapmaya devam edeceğiz.
 
P

PHP Warner

Misafir
phiberoptic' Alıntı:
en doğrusunu yaparsın cevap vermemek ile çünkü cevap verdikçe batıyorsun...
Mesajları genel olarak incelersek kimin ne şekilde kaç metre derine battığı açık ne net ortada keza genel olarak ahlak kuralları çerçevesinde sorulan sorulara zaten gayet samimi olarak cevap verdiğime inanıyorum : ).
 

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Nisan 2005
Mesajlar
415
Reaction score
0
PHP Warener ın çalışmalarını yakından takip ediyorum ve oldukça başarılı buluyorum..

kedi uzanamadığı ciğere meselesi var gibi kokular geliyor boğazıma ayrıca bu konudada iyinetteki gelenek bozulmadı ve seviyesizliğe dönüştü gerçi iyinete de yakışan bu
 

sempaty

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Şubat 2005
Mesajlar
3,824
Reaction score
19
Konum
hawaii. ama sanal tur.
@phpwarner arkadaşım. script çok güzel gerçekten. mp3 sitesi açsam heralde bu scripti kullanmak isterdim. baya özellikleri mevcut. başarılar..
 
T

turkplatform

Misafir
ellerine sağlık dostum burdaki polemikleri okumaktan scripti doğru dürüsüt inceleyemedim.. İnan haklısın burası artık kavga forum olmuş. Bi ara bi arkadaş küfür forumu açmıştı. Sinirlenen gidip ağzına geleni (aile karıştırmadan) forumlara yazıp çıkıyordu. Title da bu "Küfret Rahatla" burası da yakında öyle biryere döner tahminim. Artık konuların bundan 6 ay önce 1/3'i polemik ise şimdi 9/10'u polemik haline geldi.. Kimse kimsenin yaptığından hoşnut olmamaya, 3-5 w*arez editleyen kendini coder sanmaya, 2 ay managed hosting kullandıktan sonra bi reseller alıp kendini (güya!) insanlığın hizmetine adayıp ucuza hosting satanlara kaldı forum..
Vatan millete hayırlı olsun!!
Beğenmeyen çekip gider diyenlere burdan saygıyla eğiliyorum..

Yeni bi webmaster forumu arayışı içinde millet.. Yönetim acilen bunlara çare bulmalı!

Saygılar..
 
P

PHP Warner

Misafir
Yanıt yazan ve destek olan dostlara çok teşekkür ederim. Gerçekten üzülerek belirtmem gerekir ki böyle bir polemiği diğer forumlarda hiç yaşamadım. Sonuçta amacım, belki scripte ihtiyacı olan birileri olur düşüncesi ile kodlamasını yaptığım ürünü tanıtmak. Elbette benimde hatalarım yada eleştirilecek yanlarım olabilir lakin bu şekilde basit kelimeler ile tartışma içerisine girmek istemem. Neyse sonuçta, bana hak veren değerli dostlar kazandığım için kendimi şanslı hissediyorum. Tekrar teşekkürler, birşeye ihtiyacınız olursa [email protected] MSN adresim.

Herşey gönlünüzce olsun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst