Satılık teknoloji (iphone,ipad,ipod vs. haber) sitesi
Site Adresi : PM ile iletilecektir.
Sitenin açılış tarihi : Şubat 2013
Websitesi için istenen en düşük fiyat :100 tl
Günlük hit sayısı, kaynak link : Şuan için günlük 20-25 ziyaretçisi vardır
Kategori, sitenin içeriği nedir : iphone,ipad,ipod gibi apple cihazlara ait haber ,uygulama,oyun sitesi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, Evet Tüm içerik
Hosting dahil midir : Evet , site webadam'da barındırılmaktadır. 22.05.2013 'e kadar devam etmektedir. aylık 8 lira veriyorum ve sınırsız bir hosting. alan kişi isterse burdan devam edebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır. Şuanda sitede logro reklamları bulunmaktadır.google adsense kullanılmamaıştır.
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : Hayır
Arkadaşlar siteyi ilgilenemediğim için satıyorum. Hergün içerik girildiği taktirde sitenin güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Google aramalarında üst sıralarda çıkmaktadır. Ciddi bir şekilde ilgilenilirse reklamlardan da güzel paralar kazanılabilir.
Ciddi alıcıların pm atmaları rica olunur.
konu multidir.
multi 1
multi 2
multi 3
Site Adresi : PM ile iletilecektir.
Sitenin açılış tarihi : Şubat 2013
Websitesi için istenen en düşük fiyat :100 tl
Günlük hit sayısı, kaynak link : Şuan için günlük 20-25 ziyaretçisi vardır
Kategori, sitenin içeriği nedir : iphone,ipad,ipod gibi apple cihazlara ait haber ,uygulama,oyun sitesi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, Evet Tüm içerik
Hosting dahil midir : Evet , site webadam'da barındırılmaktadır. 22.05.2013 'e kadar devam etmektedir. aylık 8 lira veriyorum ve sınırsız bir hosting. alan kişi isterse burdan devam edebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır. Şuanda sitede logro reklamları bulunmaktadır.google adsense kullanılmamaıştır.
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : Hayır
Arkadaşlar siteyi ilgilenemediğim için satıyorum. Hergün içerik girildiği taktirde sitenin güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Google aramalarında üst sıralarda çıkmaktadır. Ciddi bir şekilde ilgilenilirse reklamlardan da güzel paralar kazanılabilir.
Ciddi alıcıların pm atmaları rica olunur.
konu multidir.
multi 1
multi 2
multi 3