Merhaba arkadaşlar www.**** sitesinde görebileceğiniz scripti 50 milyona satıyorum.İlgilenenler lütfen mail ile iletişim kursunlar..
mail:[email protected]
mail:[email protected]
![]() |
![]() |
Sticks' Alıntı:elmasgunes'in hakkını koruması güzel.
Tek başına veya birkaç kişi ile. İster amerikada ister nasa ile uzay turunda olsun farketmez. Internetin normal hayattan farkı yoktur ve normal medya,basında kanunlar,telif hakları nasıl ise internette de aynıdır.
Örneğin lisanslı bir ürününüz var (script, program , dizayn , içerik , yazı , materyal) :
(Eğer domain whois'inde şahıs bilgileri bulunmuyorsa)
Bulundurulan sitenin adresi alınır. Savcılığa telif hakları yasaları doğrultusunda dilekçe verilir , dava açılır. Lisanslı materyalin hakları sizde olduğundan savcılık size şahıs bilgilerini vermese de mahkemeye çağırır ve sonuca bağlanır. Genellikle para cezası ile sonuçlanır ve ufak bir miktar olmaz. Olsa da kendinizi savunmanız için eninde sonunda bir avukat tutarsınız
Eğer şahıs bilgileri varsa direkt olarak şahıs adına suç duyurusunda bulunursunuz.
bu kadar kolay.
insanların alın teri ile yaptıkları şeyleri kopyalamayın kopyalayanları da desteklemeyin. (tabii lisanssız ürün kullanmayın filan demiyorum o kdr da harcamaya gerek yok)![]()
ReferXchange' Alıntı:çok güzel ?
www.maxtr.com u hatırlıyor musun ygt?
ama tövbe ettim ben diyorsan o başka ; hala dostuz tabii o halde...
bana ulaş ok? (uin:440161)