İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Toplist Scripti!

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sakın inanmayın!

Bu adresteki script tamamen bize aittir. Bizden izinsiz satılması yasaktır. Eğer alırsanız, kullandığınız tespit edilince dava açacağız. Script noterden üzerimize lisanslı!

Ayrıca bu şahıs benimle iletişime geçmiş ve ona bir ücret ödemem gerektiğini yoksa scripti dağıtacağını açıklamıştır. Fakat scripti çalarken veritabanını çalmaya unutmuştur. Yani SCRIPTI SATIN ALSANIZ BiLE VERiTABANI OLMADIĞINDAN KULLANAMAZSINIZ. VERDiĞiNiZ 50 MiLYONUNUZA ACIRSINIZ.

Scriptin orjinalini lisanslı olarak almak için bizimle iletişim kurun: www.elmasgunes.net

R

RadyoBlue3

Misafir
slm

Tek basina mi acican davayi :) ya bu lafim elmasgunes e degil ama bu tür laflar görünce garipsiyorum.Diyelim o kisi USA da yada bilmem nerede,yada tr de cafe den giriyor,eee kime acacaksiniz davayi,bu dava mava laflari cok sacma geliyor bana ki gercekten de öyle,e ben usa nin sitesine girdim,usa hakkinda yazmadigim küfür etmedigim laf kalmadi,ee ne oldu,hala buradayim..

kimse üzerine alinmasin..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tek başına dava açmak diye bir şey yoktur.

Kullanılan siteleri tespit edip, gerek hostingi sağlayan firmadan, gerekse domain bilgilerinden scripti satın alan kişi bulunacaktır. Bundan sonrası adalete kalmış..

S

Sticks

Misafir
elmasgunes'in hakkını koruması güzel.
Tek başına veya birkaç kişi ile. İster amerikada ister nasa ile uzay turunda olsun farketmez. Internetin normal hayattan farkı yoktur ve normal medya,basında kanunlar,telif hakları nasıl ise internette de aynıdır.

Örneğin lisanslı bir ürününüz var (script, program , dizayn , içerik , yazı , materyal) :

(Eğer domain whois'inde şahıs bilgileri bulunmuyorsa)
Bulundurulan sitenin adresi alınır. Savcılığa telif hakları yasaları doğrultusunda dilekçe verilir , dava açılır. Lisanslı materyalin hakları sizde olduğundan savcılık size şahıs bilgilerini vermese de mahkemeye çağırır ve sonuca bağlanır. Genellikle para cezası ile sonuçlanır ve ufak bir miktar olmaz. Olsa da kendinizi savunmanız için eninde sonunda bir avukat tutarsınız :p

Eğer şahıs bilgileri varsa direkt olarak şahıs adına suç duyurusunda bulunursunuz.
bu kadar kolay.

insanların alın teri ile yaptıkları şeyleri kopyalamayın kopyalayanları da desteklemeyin. (tabii lisanssız ürün kullanmayın filan demiyorum o kdr da harcamaya gerek yok) :D

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks' Alıntı:
elmasgunes'in hakkını koruması güzel.
Tek başına veya birkaç kişi ile. İster amerikada ister nasa ile uzay turunda olsun farketmez. Internetin normal hayattan farkı yoktur ve normal medya,basında kanunlar,telif hakları nasıl ise internette de aynıdır.

Örneğin lisanslı bir ürününüz var (script, program , dizayn , içerik , yazı , materyal) :

(Eğer domain whois'inde şahıs bilgileri bulunmuyorsa)
Bulundurulan sitenin adresi alınır. Savcılığa telif hakları yasaları doğrultusunda dilekçe verilir , dava açılır. Lisanslı materyalin hakları sizde olduğundan savcılık size şahıs bilgilerini vermese de mahkemeye çağırır ve sonuca bağlanır. Genellikle para cezası ile sonuçlanır ve ufak bir miktar olmaz. Olsa da kendinizi savunmanız için eninde sonunda bir avukat tutarsınız :p

Eğer şahıs bilgileri varsa direkt olarak şahıs adına suç duyurusunda bulunursunuz.
bu kadar kolay.

insanların alın teri ile yaptıkları şeyleri kopyalamayın kopyalayanları da desteklemeyin. (tabii lisanssız ürün kullanmayın filan demiyorum o kdr da harcamaya gerek yok) :D

çok güzel ?

www.maxtr.com u hatırlıyor musun ygt?
ama tövbe ettim ben diyorsan o başka ; hala dostuz tabii o halde... :)
bana ulaş ok? (uin:440161)

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
elmasgunes,

Lisans verdiğin kişilerle sözleşme yapmanı öneririm.

Ben iyi bir sörfçüyümdür, script'in orjinalini gösterirsen, olurda bi yerde görürsem sana bildiririm. Sanırım script'i harika100 diye bir site kullanıyordu?

Bu konularla ilgili birlik olmak gerekir.

Emeğe saygı!

S

Sticks

Misafir
ReferXchange' Alıntı:
çok güzel ?

www.maxtr.com u hatırlıyor musun ygt?
ama tövbe ettim ben diyorsan o başka ; hala dostuz tabii o halde... :)
bana ulaş ok? (uin:440161)

ReferXchange ,
Adım Umut ve MaxTR 'ı hatırlamıyorum. Sen sanıyorum farklı bir insan ile karıştırıyorsun. ICQ : 245289 listeye ekledim online olursan görüşürüz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.