İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık ülke!

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Temmuz 2010
Mesajlar
195
Reaction score
1
Arkadaşlar Maytap Geçmeyin O Maytap Bir Gün Elinizde Patlar Zor Durumda Adamlar Ben Olsam Her Şeylerini Alir Geri Verirdim. Sadece Gözükürde Satiş GerçekleşirdiVe Herşeylerini Geri aliirlardi.

Biraz İnsancil Olun Be Yaw Siz O Ülkenin Bir Tek Taşini biile alamazsinizda Hoş Bari Boş Konuşmayin..
Önce Görseydim Önce Yazardim Şimdi Gördüm Şimdi Yaziyorum.

Adama bak :D arkadaşım sen iyimisin ? sanane bizim yorumlardan yoksa italya seninmi ? bu kadar ciddiye aldığına göre bir bağın var :D eğer öyleyse forumda açık arttırmaya çıkar ama başlangıç fiyatını abartma :kızdım:

bu arada boş konuşan sen olmuşsun burda, bu kadar ciddiye alma ;) haa burda konusu geçen filistin vs kardeş ülkeler olsaydı kimse dalgacı durum takınmazdı emin ol ama sonuçta ülkesini satan bir zamanlar bizim ülkemize gözünü diken (hala öyle) 1. dünya savaşında bizim düşmanımız olarak itilaf devletleri grubunda yer alan italya . Herkes elbet bir gün yaptıklarının cezasını çekecek er yada geç ;)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst