Tek Anasayfa var şuanda, alt sayfaları alacak kişinin isteklerine göre düzenlerim.
27 Kasım 2011 #1 B BeacHer 0 İyinet Üyesi Katılım 23 Nisan 2010 Mesajlar 24 Reaction score 0 Tek Anasayfa var şuanda, alt sayfaları alacak kişinin isteklerine göre düzenlerim.
28 Kasım 2011 #2 E erhana 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Ekim 2011 Mesajlar 0 Reaction score 1 güzel tasarım demosu olsa daha iyi olurdu.
28 Kasım 2011 #3 B BeacHer 0 İyinet Üyesi Katılım 23 Nisan 2010 Mesajlar 24 Reaction score 0 erhana' Alıntı: güzel tasarım demosu olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Resimin üzerine gelip tıklandığında farklı pencerede açılıyor.
erhana' Alıntı: güzel tasarım demosu olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Resimin üzerine gelip tıklandığında farklı pencerede açılıyor.
28 Kasım 2011 #4 E erhana 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Ekim 2011 Mesajlar 0 Reaction score 1 oun gordum bende zatende lınklerın uzerıne gelınce ne yapıyor merak ettım bıraz kullanışlılığına bakmak ıstedım
oun gordum bende zatende lınklerın uzerıne gelınce ne yapıyor merak ettım bıraz kullanışlılığına bakmak ıstedım
28 Kasım 2011 #5 B BeacHer 0 İyinet Üyesi Katılım 23 Nisan 2010 Mesajlar 24 Reaction score 0 Ekleme: erhana' Alıntı: oun gordum bende zatende lınklerın uzerıne gelınce ne yapıyor merak ettım bıraz kullanışlılığına bakmak ıstedım Genişletmek için tıkla ... Css & xHTML yok alan olursa yapacağım linklerde hover özelliği var jQuery desteği olacak elbetteki.
Ekleme: erhana' Alıntı: oun gordum bende zatende lınklerın uzerıne gelınce ne yapıyor merak ettım bıraz kullanışlılığına bakmak ıstedım Genişletmek için tıkla ... Css & xHTML yok alan olursa yapacağım linklerde hover özelliği var jQuery desteği olacak elbetteki.