Site adresi: Lütfen PM İsteyiniz.
Site için istenen fiyat: 600 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense reklamları ekledim aylık 12 dolar gelirim vardı.
Sitenin açılış tarihi: 27.08.2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: vBulletin Destek ve Webmaster Forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K ile gidip geliyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Aylık domain Google Pagerank 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile beraber site komple satılık.
Hosting dahil midir: İstisna durumlarda biraz idare edebilirim sorun değil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiçbir problem bulunmamaktadır. Site temizdir.
Domainin Kayıtlı Olduğu Firma: IHS
Alexa: 269,180 TR: 3,691 - Alexa Link : PM ile verilecektir.
Alexa Backlink: 80
Google İndex Sayısı: 21.300
Forum Bilgileri;
Konu Sayısı: 4.025
Kayıtlı Üyeler: 1.112
Aktif üye sayısı yüksektir.
Siteyi Satma Nedeni : Kesinlikle sitede herhangi bir sorun, sıkıntı, problem yoktur. Sadece vaktimin azlığından dolayı siteyle ilgilenemedim.. Kötüye gitmesini istemediğim için siteyi idare edecek birilerine satmak istedim.
Önemli not: Forum geçmişi ve iTrader'i düşük olan kullanıcılardan önce ödeme alınır sonra site aktarılır. Onun dışında bir sorun yoktur. Siteyi incelemek için PM isteyiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz Telefon Numaramı özel mesaj ile isteyebilirsiniz.
(pazarlık sünnettir.)
Site için istenen fiyat: 600 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense reklamları ekledim aylık 12 dolar gelirim vardı.
Sitenin açılış tarihi: 27.08.2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: vBulletin Destek ve Webmaster Forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K ile gidip geliyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Aylık domain Google Pagerank 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile beraber site komple satılık.
Hosting dahil midir: İstisna durumlarda biraz idare edebilirim sorun değil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiçbir problem bulunmamaktadır. Site temizdir.
Domainin Kayıtlı Olduğu Firma: IHS
Alexa: 269,180 TR: 3,691 - Alexa Link : PM ile verilecektir.
Alexa Backlink: 80
Google İndex Sayısı: 21.300
Forum Bilgileri;
Konu Sayısı: 4.025
Kayıtlı Üyeler: 1.112
Aktif üye sayısı yüksektir.
Siteyi Satma Nedeni : Kesinlikle sitede herhangi bir sorun, sıkıntı, problem yoktur. Sadece vaktimin azlığından dolayı siteyle ilgilenemedim.. Kötüye gitmesini istemediğim için siteyi idare edecek birilerine satmak istedim.
Önemli not: Forum geçmişi ve iTrader'i düşük olan kullanıcılardan önce ödeme alınır sonra site aktarılır. Onun dışında bir sorun yoktur. Siteyi incelemek için PM isteyiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz Telefon Numaramı özel mesaj ile isteyebilirsiniz.
(pazarlık sünnettir.)