Demo adresi: KlanSavasi.tk Online Klan Savaşları - Ana Sayfa
İstenen minimum fiyat: 250 TL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Web tabanlı online oyun Php dili
Lisans bilgileri: Devana
Lisans sonlanma zamanı: Yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel):
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Yok
Satıcının eklemek istediği notlar:
Açıklama:Oyun %98 Türkçedir.Kendim Türkçeleştirdim.Türkiye'de başka yerde yoktur.4-5 eklenti yapıldı.Devana tabanlıdır.Grafikler değişiklik yapıldı.Oyunda hatalı olan savaş raporları gibi bazı şeyler düzeltildi.Oyunun standart olan açığı kapatıldı.Oyunda natar sistemi plus altın sistemi vardır.Multi üyelik eklentisi.Oyuncu çağırarak plus altını kazanma eklentisi vardır.Bunun gibi devanada olmayan bir kaç eklenti mevcuttur.Alacak arkadaş gerekli detayları anlatırım.Geliştirilmeye açıktır.Oyunun reklamı oyun sitelerinde mevcuttur.Googleda aramalar yapabilirsiniz bununla ilgili
İstenen minimum fiyat: 250 TL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Web tabanlı online oyun Php dili
Lisans bilgileri: Devana
Lisans sonlanma zamanı: Yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel):
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Yok
Satıcının eklemek istediği notlar:
Açıklama:Oyun %98 Türkçedir.Kendim Türkçeleştirdim.Türkiye'de başka yerde yoktur.4-5 eklenti yapıldı.Devana tabanlıdır.Grafikler değişiklik yapıldı.Oyunda hatalı olan savaş raporları gibi bazı şeyler düzeltildi.Oyunun standart olan açığı kapatıldı.Oyunda natar sistemi plus altın sistemi vardır.Multi üyelik eklentisi.Oyuncu çağırarak plus altını kazanma eklentisi vardır.Bunun gibi devanada olmayan bir kaç eklenti mevcuttur.Alacak arkadaş gerekli detayları anlatırım.Geliştirilmeye açıktır.Oyunun reklamı oyun sitelerinde mevcuttur.Googleda aramalar yapabilirsiniz bununla ilgili