İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık www.resimekle.com

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: Resim Ekle Yükle image upload free image hosting (Script + db + domain)
Kategori: image hosting
Sitenin açılış tarihi: 2005
Günlük hit sayısı, kaynak link: 10.000 tekil
Bulundurulan resim sayısı : 65.000+
Banlı olduğu sponsor: Yok
PR değeri varsa linki: 4
Banlı olduğu arama motoru: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem, telif hakkı vb..: Yok
Satış nedeni: İlgilenememe ve mevcut resellerin yetersiz hale gelmesi. Taşınması gerek.
Birçok forumda kullanılmakta ve önerilmektedir. Bu konuda hiçbir etkim bulunmamaktadır. Geliştirilir dedicated ortamında host edilirse Türkiyenin en iyi image hosting sitesi olabilir.
Satış türü: Açık artırma
Başlangıç fiyatı: 500YTL
Sonlanma tarihi: 10.10.2006

Demo : http://www.resimekle.com/demo/

F

fatihhk

Misafir
Gelir & Gider durumları nedir acaba?

Hitin kaynağı neresidir?

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
500ytl olmasının sebebi domainmi?script zaten ayrıntılı değil yada geliri varda ondanmı bu fiyat?

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GElir gider dengesini kuracak vaktim olmadığımdan ilgilenemediğimden satıyorum aslında. 10.000 tekille mutlaka iyi kazanç sağlanabilir. Adsense ekledim kısa bi süre, birde picasa banneri var. picasa günde 8-10 yükleme ile 2-3$ kazandırıyor. 1$ lık yüklemelerde sık sık görüyorum. Reklam konusunda başarılı bi çalışma ile bu rakam rahat katlanabilir.

Hitin kaynağı forumlara eklenen thumbnail de bulunan tam boy resim sayfası için link ve google.

Ek : Dmoz a kayıtlı.

F

fatihhk

Misafir
peki hosting giderleri nedir? şuanda yetersiz hale gelen resellerin özellikleri nelerdir?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
scriptin herhangi bir admin paneli varmıdır... gösterilmeyen hit almayan resimler silinmektemidir yoksa onlarda boşu boşuna yer kaplamaktamıdır... haddinden fazla bant yiyen resimlere bakabiliyomuyuz... + extreme kodu var ise görmek isterim hitlerin dağılımını..

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MAlesef sitede tracker extreme vs kullanamdım. Host istatistikleri aşağıdaki gibi.

http://www.resimekle.com/demo/image/775.jpeg

Scriptin admin paneli bulunmakta. Görmek isteyenler PM atarsa giriş bilgilerini ileteyim.

Admin panelinde eklenen resimleri thumbnail olaraqk sayfa sayfa sıralı bir şekilde görülebiliyor. Rapor edilen resimlerde ayrı bir bölümde sıralanmakta. Her image thumbnaila ltında silme veya unreport linki bulunmakta ve sayfa yenileme yapmadan işlemi gerçekleştirmekte.

Hit almayan resimlerin ayrımı ile ilgili bir özellik bulunmamakta.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
site için ciddi bir alıcıydım fakat herhangi bir tracker kodunun olmaması çok kötü.. hitler nerden geliyor hangi sitelerden hangi bölgelerden geliyor.. bunlar çok önemli.. birde birşey dikkatimi çekti gecen hafta bugünlerde 20-30 gb trafik çekerken son günlerde çok düşmüş...

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site için ciddi bir alıcıydım fakat herhangi bir tracker kodunun olmaması çok kötü.. hitler nerden geliyor hangi sitelerden hangi bölgelerden geliyor.. bunlar çok önemli.. birde birşey dikkatimi çekti gecen hafta bugünlerde 20-30 gb trafik çekerken son günlerde çok düşmüş...

Servage nin fazla işlemci kulalnımı nedeniyle mysql son 3 gündür suspend. Bu nedenle hit ve trafik düşük. (normalde çok kullanmaz ama servage yüzlerce site yi bi serverda barındırdığından limit düşük) Resimde görülen print screen servage panelden alınma. 7GB resimde bu satışa dahil.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
son olarak birşey sormak istiyorum... sitenin aylık bw harcaması ne kadardır ve içerde bulunan resimler toplamda ne kadar bir alan kaplıyor...

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ana directory uploads klasoru ve yukle/uploads dahil toplam 7GB lık resim var. Yukle dizini altındaki dosyalar 3GB civarı ve son yüklenen resimler.

Günlük 25-30GB bi trafik harcıyor görünüyordu servage de.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
açılış fiyatı 500 ytl belirtmişsin fakat kafamdaki fiyat 400 ytl dir eğer kabul edersen yarın garanti hesabından öğlene kadar havale yada başka bir bankaya eft geçebilirim.. bu topicle ciddi olarak benden başkada ilgilenen yok sanırım..

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site şuanda açılmıyor açıldığında değerlendirebilir ve ciddi alıcı olabilirim.

D

domainturk

Misafir
Sadece domain nameyi satiyormusunuz.?
Satiyorsaniz on goruLen min.fiyat araligi nedir.?
Lutfen p.m

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
diğer forumda da açık arttırma devam ediyordur umarım?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.