İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış ortaklığı Clickbank eğitimi Verilir.

toprak112

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ClickBank ile Para Kazanma
Evet Arkadaşlar bilinildiği üzere satış ortaklığı gün geçtikçe daha fazla kazandırmaya devam ediyor.

Arkadaşlar clickbank ile nasıl kazanırız diye eminim çoğunuz düşünmüşsünüz ve hatta çalışmışsınızdırda.Belki çoğunuz kazanamamış umudunuzu kaybetmişsinizdir.Arkadaşlar bilin istiyorum ki aylık olarak net 2 bin dolar civarı hatta bazen daha fazla kazanan biri olarak size bugün bir teklif sunacağız.

TEKLİF

arkadaşlar 15 gün sürecek olan bir clickbank ve adwords eğitiminden sonra emin olun ki sizde clickbank ile gerçekten çok iyi paralar kazanacaksınız.15 günlük eğitimin ardından ise en büyük avantajlarınızdan biri ise sürekli olarak sizi canlı konuşmalarla desteklemeye sorunlarınıza yardımcı olmaya devam edecek olmamızdır.

Arkadaşlar Bu hizmetin bedeli gerçekten çok çok çok ucuz

15 günlük eğitim + Eğitim sonrası destek = 50 TL

Arkadaşlar 15 günlük eğitimin ardından 2-3 hafta içinde eğer para kazanamıyorum diyecek olursanız ki bu bizce im-kan-sız eğitim bedeli için ödediğiniz parayı isteğiniz şekilde iade edeceğiz.

İLETİŞİM İÇİN
Telefon : 05342382153
E-mail : [email protected]

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence öncelikle kendi kazanç kanıtlarını paylaşmalısın...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.