İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Ortaklığı Sisteminin Çalışma Mantığı

Blow

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Satış ortaklığı sistemi çalışma mantığını geliştirerek geçmişe göre bugün çok daha kolay ve zahmetsizdir. Sadece ortağı olacak bir ürün bulduğunuzda size sunulan formu doldurmanız yeterlidir. Yada clickbank, plimus gibi kişilerin kendi ürünlerini yada kurumsal olan şirketlerin hizmeterini sunduğu platformlara ücretsiz üye olabilirsiniz.Sadece bu sitelere üye olmanız bile yeterlidir. Bu sitelerin detaylı incelemelerini ilerleyen bölümlerde bulabilirsiniz.

Yukarıda ki platformlar alanlarının en iyisi olmasına rağmen. Kazanç sağlayacağımız yerlerden sadece ikisidir.İnternetten para kazanma yolları çok çeşitli olmakla beraber, aynı anda hepsinden faydalanmak mümkündür. Bir çok site kendi bünyesinde satış ortaklığı sistemi geliştirmiştir.Bu siteler ana sayfalarında genellikle bunu belirten bir link bulundurur.

Satışını yapacağınız ürün yada hizmeti detaylı bir araştırma yaparak bulduktan sonra,satış ortaklığı sistemine katılmak için gereken formu doldurmanız gerekir.Bu aşamadan sonra satışı gerçekleştirecek kişiye yani size özel hazırlanmış bir link sahibi olursunuz. Bu link tamamen kişiye özeldir ve bu link üzerinden gerçekleşen bütün satışlar sizin aracılığınız ile yapılmış demektir.

Bu saatten sonra yapmanız gereken tek şey size ait olan URL’yi yani ortaklık linkini olabildiğince internette yaymaktır. Sosyal medyada paylaşım yapabilir, e-mail yoluyla insanlara ulaştırabilir, reklam vermeyi deneyebilir, yada benim en çok sevdiğim ve en kazançlı yol olan, blog kurarak konuyla alakalı paylaşımlar yapabilirsiniz. Yaptığınız bu paylaşımların sonucunda eğer bir kişi sizin link aracılığıyla ürün yada hizmet satın alırsa, sizde bu satıştan daha önce belirlenen komisyonu almaya hak kazanırsınız.Satış ortaklığı sisteminin çalışma mantığı tam olarak budur. Ne kadar basit değil mi?

Sistem aslında geçmiş zamanlarda ve hala günümüzde geçerliliğini koruyan komisyonculuk ve distibütörlük ile aynı özelliklere sahiptir. Arada ki tek fark satış yapacak bir dükkanımız yada elimizde tutabileceğimiz bir ürün olmamasıdır.

Kısacası çok basit bir işlem olmasına rağmen, para kazanacak konuma gelene kadar bilmeniz gereken bazı teknik bilgiler vardır. Kendiniz deneme yanılma yöntemiyle öğrenmeye kalkarsanız, yıllarınızı almasının yanında para kazanayım derken çok ciddi paralar kaybedebilirsiniz.Satış ortaklığı sisteminin çalışma mantığını tam olarak öğrenmeden hiç bir işe başlamayın.
 

Blow

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Arkadaşlar sizinde ekleyeceğiniz bir şeyler yok mu?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst