İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satiş Ortaklıgı Verilecektir.

ynR

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
505
Reaction score
0
Konum
Samsun
Merhaba,

Firmamız gün itibari ile satiş ortaklıgını aktif etmiş durumdadır. Nedir bu satiş ortaklıgı derseniz. Siz hiçbir işlem yapmadan, yorulmadan sadece müşterileri bizlere yönlendirerek hizmet almasını sağliyorsunuz ve getirdiginiz müşteriler bizlerden hizmet aldıktan sonrasında sizin hesabınıza gelen her ücreti kredi olarak ekliyoruz bu krediler ile isterseniz hizmet alabilirsiniz isterseniz ay başında bu ücreti nakit olarak dönüştürebilirsiniz. Hemen daha fazla bilgi için yazının devamını okuyun..

Sistem tamamen cok açik ve net, sizin yapmanız gereken tek şey bizim belirledigimiz paketlerin ister tanıtımını yapmak ister arkadaşlarınıza, akrabalarınıza gösterip o paketlerin satışını yapmaktır satişını yapıcagınız zaman size verdigimiz link ile üye olması veyahutta ürün satın alıcagı zaman bizlere ticket ile bilgi vermesi ben x kişisi yardımı ile hizmet almak istiyorum v.b kelimeler yeterlidir. Daha sonrasında ise bize yönlendirdiginiz müşteriler bizlerden hizmet aldıgı zaman sizin alicaginiz komisyon ( ücret ) hesabınıza kredi olarak ekleniyor bu krediler ile isterseniz firmamızdan hizmet alabilirsiniz isterseniz ay başında ( 1 ve 7 arasında ) bu krediyi nakite dönüştürebilrsiniz. Komisyon paketlerine göz atabilirsiniz.

Hosting Paketleri ;

Linux 1 = %3 komisyon ( 3.50 TL )
Linux 2 = %10 komisyon ( 10.00 TL )
Linux 3 = %15 komisyon ( 15.00 TL )

Reseller Paketleri ;

Reseller 1 = %4 komisyon ( 5 TL )
Reseller 2 = %10 komisyon ( 10 TL )
Reseller 3 = %15 komisyon ( 15.00 TL )

Web Tasarım Paketleri ;

Tüm tasarım ücretlerine göre %35 komisyon verilir buda tasarım ücreti 100 tl ise 35 tl'si o kişiye aittir. Ufak bir hesap bile yapsanız bir ay'da 10 tane hosting satsanız cok iyi ücret elde edersiniz yapmanız gereken tek şey sadece müşterileri bize yönledirmek ve satiş olması satiş oldugu zaman krediniz anında eklenir. Örnektede göreceginiz üzere bir adet müşteri satiş temsilcimiz'in linkini kullanarak üye olmuş ve sipariş vermiş ödemesi bekleniyor.

Z18DPV.png


Şimdi siz'de ben satiş temsilcisi olmak istiyorum derseniz firmamız üzerinden yada iletişim adreslerinden ulaşip hemen temsilcimiz olabilirsiniz.

İletişim ;

Web : web-uzmani.net
Gsm : 05423767450
Skype : oguzhan.tht
Mail : [email protected]
 

Spy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Ekim 2014
Mesajlar
50
Reaction score
2
Güzel sistem umarim bu sisteme yakışır birilerini bulursun.
 

ynR

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2014
Mesajlar
505
Reaction score
0
Konum
Samsun
yorumunuz için teşekkür ederim. Şuan 2-3 kişi mevcut
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst