İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış ortaklığı

esocials

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
63
Reaction score
0
Arkadaşlar;
Website tanıtımı ve gelişimi amaçlı olarak satış ortaklığı sistemini kullanılacaktır.
Siteyle ilgili bilgiyi affiliates linkinden okuyabilirsiniz.
Sistem nasıl işleyecek?

  1. Satış ortaklığına üye olmak isteyen arkadaşlar affiliates linkinden üyeliklerini tamamlayarak kendilerine verilecek olan ref linkini alacaklar.
  2. Affiliate sistemine kayıt olan arkadaşlar bu ref linkinin tanıtımını sitelerinde veya sosyal paylaşım ağlarında yaparak,bu link aracılığı ile siteye üye çekecekler.
  3. Siteye her kayıt olan üye için(ücretsiz üyelik) üye başına 0,005 TL,her Gold paket satın alan üye için ise 2,5 TL alacaklar.Bu 2,5 TL,şu anki Gold üyelik paket ücreti olan 10 TL'nin 1/4'ü,ilerleyen zamanlarda Gold Paket ücreti 25 TL ye çıktığında alacakları ücret otomatik olarak 5 TL ye çıkartılacak.

  4. Affiliate üyeler;siteye yaptıkları kayıt aracılığı ile affiliates linkinden online olarak kendi linkleri üzerinden yapılan satışları kolaylıkla izleyebilecekler.
  5. Ödemeler ilgili sayfada yazdığı üzere haftalık olarak her hafta pazartesi günü yapılacak.Eğer bir hafta içerisinde 25 TL lik tutara erişemezseniz bir sonraki hafta Pazartesi gününe ödemeniz ertelenecek ve 25 TL ye ulaşana kadar bu şekilde devam edecek.
  6. Ödemeler Paypal aracılığı ile yapılacak.Bu yüzden affiliates üyelik kaydınız esnasında "Adres" kısmına mutlaka "Paypal" adresinizi yazınız.Ayrıca yine ilgili "Adres" kısmına mutlaka ref linkinizin tanıtımını yapacağınız website veya sosyal paylaşım ağı adreslerinizi ekleyiniz.Üyelik ekranındaki "Banka","Şube No","Banka No",seçeneklerinin şuan için bir niteliği olmadığından rastgele doldurabilirsiniz.
  7. Tüm normal üyelikler kontrol edileceğinden,doğal üyelik esas alınacak.Herhangi bir şekilde sahtekarlık yaptığı tespit edilen olursa üyeliği iptal edilecek ve bu başlık altında üyeliğinin iptal edilme sebebiyle birlikte yazılarak belirtilecek.
  8. Affiliate üyelik kaydı yapan arkadaşlar bu başlık altında affiliate adını belirtirmek suretiyle güncel gelişmeleri buradan da takip edebilirler.

Site: http://www.e-socials.com/affiliates
 

gulendam

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
ilgili sitede virüs var. lütfen kontrol ediniz. nod32 uyarı veriyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst