Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Satış Yapılan Siteden Affiliate Sisteminde Nelere Dikkat Etmeli?

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar,
siteden sadece 1 ürün satılmaktadır. affiliate linkleri ile gelen kişi komisyon alacak şekilde kodları düzenlemek istiyorum.
haliyle kendi affiliate id ile gelip ürün satın almak isteyenler olabilir, aklıma gelmeyen başka cinlikler olabilir.
sizce neleri hesaba katmalıyım.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
haliyle kendi affiliate id ile gelip ürün satın almak isteyenler olabilir, aklıma gelmeyen başka cinlikler olabilir.
bu cinslik değilki veya hile değil, sen satışına bakarsın satış ortagınızda komisyonuna
bu tür satış ortaklıklarında ben hile, cinslik olacağını sanmıyorum, zira satıştan pay veriyorsunuz ve siz her satıştan kazanıyorsunuz ise sorun yoktur.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendi affiliate idsi ile satın alması istediğim bir durum değil.
ama onun dışında dediğiniz gibi satış ortaklığı sisteminde fazla bir kontrole gerek yok sanırım.

M

Merthan

Misafir
Satış ortaklarınızın ürünlerinizi doğru tanıtmaları gerek. Yoksa satış sonrası başınız çok ağrır.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satış ortaklarınızın ürünlerinizi doğru tanıtmaları gerek. Yoksa satış sonrası başınız çok ağrır.
doğru.
bu yüzden aff. linkine tıklayan kişiyi ilk önce açıklamaların ve kuralların açık seçik anlatıldığı sayfaya gönderiyorum. okumazsa, bu kendi bileceği husus.