İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sayac.tc'ye çok mu yükleniyoruz?

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beleş bir hizmet takdir ediyoruz meraklılar olarak hep ordayız buda zavallı server'a pahalıya patlamış anlaşılan...

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/sayacct/domains/sayac.tc/public_html/ayar.php on line 15
MYSQL Bağlantısı yapılamıyor.
Sebep: Too many connections

Yapılabilecek bişe varsa destek olalım arkadaşlar...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hayır xfatihx şu anda yanlış zamanda yedek aldığı için sunucunun cpu sunu çoşturdu. Kendisi bundan sonra daha dikkatli olup saat sabah 5 civarlarında yedek alacaktır.

H

hengame

Misafir
böle olur kesistiler sizlerde hiç olmadımı arada bi edit yaparken hata yapılır dikkat siz olursun olur böle şeyler başarılar fatih :)

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/sayacct/domains/sayac.tc/public_html/ayar.php on line 15

Bu sanırım yedekleme olayı değil...

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk işi demişsiniz. gerçekten herşeyiyle xfatihx arkadaşımıza ait ise tebirk ediyorum seni. başarılar diliyorum. Umarım artık yabancıların yaptıklarını Türkler değilde, Türklerin yaptıklarını yabancılar kullanır.

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ne zaman baksam off

,

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) in /home/sayacct/domains/sayac.tc/public_html/ayar.php on line 15
Sebep: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11)

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Server yetersiz kaliyor. Problemi gidermeye çalışıyoruz.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
merhaba
nasıl bir sunucu kullanıyorsun bu site için?
biraz detay verirmisin lütfen? ( sunucu özellikleri yani )

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu çalışma çok güzel aslında. ki bu arkadaş kişisel uğraşı ile yapıyor sanırım. e her şey bi yere kadar. üye arttıkça masraf artıyor. bir sponsor çıksa güzel işler dönebilir oysa

fatih sana bir tavsiye : sayaca reklam almaya başla.

herkesin sitesinde belli aralıkla 10 ar saniye reklam bannerı dönsüm. toplistlerin yaptığı gibi.
en azından masrafın hafifler. ki buna mecbursun.

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar nedense sık sık sayac.tc sorunlu istatisliklere bakamıyorum xfatihx Allah kolaylık versin :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xfatihx serverin nedir acaba?
yani özellikleri birde too many connection limitini kaldirabilirsin sanirim managed dedicated ise adamlara bir mail at bence

benzer bir proje için server düşünüyorum pm atabilirmisin acaba seninkini? ona göre bütçe ayıracağım

kolay gelsin

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
400.000 tekili var anlık bağlantı sayısı çok fazla, o yüzden mysql problemi veriyor. Tekl sunucuda olduğu için bu şekilde. Fatih'in üstüne gitmek istemiyorum çünkü hiç bir gelir beklemeden bu işiyapıyor.

Normalde bu tür hizmetin mysql ve httpd olarak 2 sunucuda yapılması daha verimli olacaktır.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açıkçası en az çift işlemcili ve olabildigince belleği yüksek bir alet gerekir sanirim, şu anda ne kullanıyor merak ettim açıkçası, extreme tarzi bir tracker icin 2-3 yüksek konfigurasyonlu dedicated host gerekir sanirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.