Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sayaçlara dikkat

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
Merhabalar;
Bir çok sayaç google'dan gelen hitleri gösteriyor (bkz: realist, sayyac.com sayacturka vb...) bu hitlerinizin gösterilmesi diğer webmasterlar tarafındanda görüldüğü için size hit getiren kelimelerde diğer webmasterlarında sizi geçme ihtimali olunca doğal olarak sizin hit kaybetme olasılığınız ortaya çıkıyor.

Bu yüzden ziyaretçiye google arama ref. lerinin gösterilmediği sayaçlar kullanınız...

OnurSQL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
statcounter.com bana göre en iyisi.

bilgi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
370
histats.com diyorum hala :)

LitmuS

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
sayyac kullanıyorum ama online olmadan görülmüyor kapalı sayyac kullanıyorum yani sadece login oluyorum o şekilde görünüyor Forza FB Memnunmusun google analytics kullanıyorsun peki bende geçebilirim google kullanımı nasıl acaba

Ozcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
428
bende google analystic kullanıyorum meraklı biri değilsen çok güzel. iki dakkaya bir siteme kaç kişi gelmiş nerden gelmiş dersen sana uymaz sabah saat:9 da bir günlük rapor veriyor çünkü güncel sayaç raporuna bakamıyorsun.

selim61

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
252
Onur statcounter.com kodları tehlike saçıyor, uyarayım

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
Analytics varken baska istatistik aramak hic aklima gelmedi.

efsunkar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
17
Analytics sadece ingilizce mi hiç denemedim de

THR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
bende analytics kullanıyorum

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
google analytics + onlinewebstats.com kullanıyorum onlinewebstats.com text link ile kodu olması güzel öyle banner vs koymuyor text link

XR9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
bende google analystic kullanıyorum meraklı biri değilsen çok güzel. iki dakkaya bir siteme kaç kişi gelmiş nerden gelmiş dersen sana uymaz sabah saat:9 da bir günlük rapor veriyor çünkü güncel sayaç raporuna bakamıyorsun.

Yukarıda ki takvimden bugünün tarihini seçersen güncel sayaç raporuna bakabiliyorsun. Ama tam güncel demiyim, 2-3 saat gecikmeli.

google analytics + onlinewebstats.com kullanıyorum onlinewebstats.com text link ile kodu olması güzel öyle banner vs koymuyor text link

Pek tanınmıyor ama bence onlinewebstats Analytics'ten sonra kullandığım en iyi sayaç servisi.

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
realist güvenli değildir. Ziyaretçiye görüntülenmeyen istatistikleri görebiliyorum.
bkz: devletana, mavinefes vb...

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
Realist - SPAM yapan uzantıları da var - Güvenilir bulmuyorum.

Statcounter Kullanıyorum - Tehlike saçıyor denmiş YIL oldu bi zararını görmedim. Ne google açısından ne de ziyaretçiler açısından.

Analytics - Bu hassas bi nokta :) Analytics kodu olan sitede ziyaretçinin sitede kalma süresine ve hemen çıkma oranına göre Google ayarlamalar yapıyor gibi. Ve genelde gördüğüm hiçkimsenin sitede kalma süresi çok uzun değil. Ayrıca hemen çıkma oranı genelde yüksek oluyor - Bu siteleri google alt sıralara düşürüyor. Kullananlar sitelerine çok güveniyorlarsa kullansınlar...

OnurSQL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
selim ortaya bir iddia attın kayboldun, cevap vermeyeceksen -rep geliyor :p