İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sayaçta sorun var

Z

zeynelkoc

Misafir
Warning: fopen(que/incoming.que): failed to open stream: Permission denied in /www/w2.iyi.net/data/incoming.php on line 11

bilginize..

Z

zeynelkoc

Misafir
ayrıca bazen foruma girdiğimiz zaman forum kapalıdır yazıy

Z

zeynelkoc

Misafir
dikkat ettinizmi bilmiyorum ama sayaç doğru saymaya başladı neredeyse webservisle aynı şekilde artıyor hitler

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
zeynelkoc' Alıntı:
Warning: fopen(que/incoming.que): failed to open stream: Permission denied in /www/w2.iyi.net/data/incoming.php on line 11

bilginize..

Sorun giderilmistir.

Tesekkurler.

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet.com webservis ve zirve100 den cok cok az sayiyor surekli ucunu karsilastiriyorum birinde 1400 digerinde 1200 lerde iyinette de 400 lerde oldugunu goruyorum..aradaki farka bakarmisiniz sizde karsilastirdinizmi hic..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
GuLSehri' Alıntı:
iyinet.com webservis ve zirve100 den cok cok az sayiyor surekli ucunu karsilastiriyorum birinde 1400 digerinde 1200 lerde iyinette de 400 lerde oldugunu goruyorum..aradaki farka bakarmisiniz sizde karsilastirdinizmi hic..

Bu rakamlarin dogrulugunu dun ve bugun icin onaylarmisiniz lutfen.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet iyinetadmin haklısın ;
Galiba sistem biraz daha rahatladı.
IYInet 'te sadece bir sitem kayıtlı , webservis ile bu siteyi karşılaştırınca tekil hitlerin birbirine çok yakın olduğunu gördüm. Sevindim vallahi :=)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet 2 - 3 günüdr istatistikler normal oluyor. inşallah bir problem çıkmaz.. güzel gidiyor bu aralar..

bi de aklıma bi şe geldi. forum.iyi.net adreside link sayfası olmuş onu foruma yönlendirseniz bence daha iyi olur. ben sürekli forum.iyi.net ten giriyordum şimdi böyle olunca kötü oldu. bi şe kaybetmezsiniz herhalde bir subdomainde...

kolay gelsin..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
muratozcirpici' Alıntı:
evet 2 - 3 günüdr istatistikler normal oluyor. inşallah bir problem çıkmaz.. güzel gidiyor bu aralar..

bi de aklıma bi şe geldi. forum.iyi.net adreside link sayfası olmuş onu foruma yönlendirseniz bence daha iyi olur. ben sürekli forum.iyi.net ten giriyordum şimdi böyle olunca kötü oldu. bi şe kaybetmezsiniz herhalde bir subdomainde...

kolay gelsin..

forum icin forum.iyinet.com adresinden erismeniz gerekiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.