Sayfa neden geç açılıyor ???

B

besiktaslim

Misafir
arkadaşlar http://www.ceplik.com

normale göre çok geç açılıyor. sebebini bulamadım olmadı tasarımı seğiştiricem başıma ilk defa geliyor çözemedim hakikaten bunun sebebini bilen varmı ?*
 

HitcH

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2004
Mesajlar
25
Reaction score
6
Konum
İstanblue
Gercekten Cok Yavas Aciliyor. Silver bir renk tonu geliyor öylece kalıyor. Tasarımın cok hoş olmus. Bence sitenin anasayfasına en son ne eklediysen onu kaldır. Veya Gözden Geçir. Toplist'lerin fazlalıgındanda kaynaklanabilir. Onları Bir Frame'de acarak deneyebilirsin..
 
B

besiktaslim

Misafir
ya toplistler engellenmiş gözüküyor farketmişsindir. bundan kaynaklanıyorsa kaldırıcam hemen kendi sistemimden biçok şeyi denedim ama sonuç aynı yeni sayfa hazırlıyorum yarım kaldı bunu böyle ben çekemiyorsam kimse dayanamaz herşeyin bi çözümü var illaki aynı şey forumdada oluyor toplistler ordada var kaldırıyım ozaman illaki benim başıma gelecekya olmazsa olmaz zaten
 

HitcH

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2004
Mesajlar
25
Reaction score
6
Konum
İstanblue
Bu kadar bozma moralini. Düzelir elbette. Toplist'leri kaldırıp dene. Olmazsa baska bir yontem bulacaksın artık..
 

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Eylül 2004
Mesajlar
1,324
Reaction score
0
Konum
Adana
sayfadaki toplist sayısını azalt, statüs bardaki yazı yazan scripti kaldır, bir çok tablo kullanacağın yerde 1 tablo kullanıp bir çok hücre yap, sayfanın bir çok yerinde spacer.gif geçiyor onları bi şekilde ayarlayarak azalt bu kodların şişmesine dolayısılaya kb nin baya bi artmasına neden oluyor, google adsense i frame içinde yapmazsan da iyi olur. bi de çok fazla parça parça resim var sitede bi şekilde onları da ayarlayarak html kodlarından kısabilirsin...
bide bunu da yazmassan iyi olur :) ;;;;;;;;;;;;;;;
melodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms,
logo, paramelodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para
melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, paramelodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms,
logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para
melodi bedava, sms, logo, paramelodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms,
logo, para melodi bedava, sms, logo, paramelodi bedava, sms, logo, para
melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, paramelodi bedava, sms,
logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para
melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, paramelodi
bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms,
logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo,
paramelodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms,
logo, paramelodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para
melodi bedava, sms, logo, para melodi bedava, sms, logo, para melodi
bedava, sms, logo, paramelodi bedava, sms, logo, para
 

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2004
Mesajlar
1,443
Reaction score
0
Toplist kodlarını sil öyle dene. Çünkü Firefox kullanıyorum ben ve toplist kodlarının olduğu yerde çok bekletiyor.

edit: senin kendi makinanda da aynı şekilde toplistlerde kalıyor.


 
B

besiktaslim

Misafir
:D engellenmeyen toplistleri kaldırdım. Düzeldi galiba.... 2 toplist kaldı :)
0 gözükecek hit ama olsun artık yapıcak bişey yok ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler
 

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Katılım
2 Eylül 2002
Mesajlar
5,026
Reaction score
62
Konum
Sakarya
Bu konu cook onceleri gundeme gelmisti forumda.

Aslinda sorun sadece toplistlerde degil.
Tasarim + toplist kodlarinda.

Zaman alacak kodlari (toplist, sayac, remote sayfa acimi ...) table icine koymayin.
Browserlar HTML i render ederken, TABLE 'in sonuna kadar yuklenmesini beklerler. Table yuklenene kadar sayfayi gostermezler.

PHP:
<table><tr><td> buraya zaman alacak kod koymayin </td></tr></table>

Zaman alacak kodlari ya iframe icine koyun yada table disina (</table> dan sonra, ornegin sayfanin en altina)

Kolay gelsin.
 
B

besiktaslim

Misafir
bunu öğrendiğim iyi oldu yeni sitedede table içindeydi :) teşekkürler
 
H

hitmp3tr_com

Misafir
iyide o zamanda toplist bannerleri tasarımı bozuyo. mecbur olarak şöyle yapıyorum ben:,

<table>
<tr>
<td> toplist kodu </td>
<td> toplist kodu </td>
<td> toplist kodu </td>
<td> toplist kodu </td>
</tr>
</table>
 
Z

zeynelkoc

Misafir
en iyisi table filan olmadan en alta atmak

şu anda site çok hızlı açılıyor bilgine
 
B

besiktaslim

Misafir
evet çok iyi oldu tek sayfada aynı resimleri kullandımki 2. açılışında tempden yüklesin hemen diye
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara
pubg mobile uc
Üst