• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

sayfayı reklam manyağı yapmış bi arkadaş

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Manisa
203 Aydır Üye
arkadaşlar gezeken buldum bunu
yasak bir yerleşim.
Sahibi foruma üye olabilir çünkü bir türk sitesi.
inşallah kısa sürede bu yanlıştan döner....
şikayet falan etmiyorum çünkü âdetim değil.

Senol

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Bursa
222 Aydır Üye
Bilgiler
Reaction score
0
202 Aydır Üye
Yapmanız gereken çok basit, [email protected] . Hepsi bu kadar, fazla birşey yok yani. (Uyguladım ve başarıya ulaştım, oradan biliyorum. ;) )

Bilgiler
Reaction score
0
207 Aydır Üye
hepsinde acaba tek hesap mı var,
kodlara bir baksaydın

STI

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Berlin
220 Aydır Üye
bu siteyi az önce bende gördüm 60k hiti var.

pigeon

0
Bilgiler
Reaction score
12
Şube
Ankara
227 Aydır Üye
yapmayın arkadaşlar. yazmayacağım şu bölüme diyorum zorunda bırakıyorsunuz! hala yerinizde sayıyorsunuz.. biri de çıksın nerede yasak yerleşim var bir anlatsın da öğrenelim.
bu kadar insan cevap yazmış, herkes aynı :) ilginç.. 'sayfayı reklam manyağı yapmış' başlığından mesajın reklam sayısına itaf edildiği anlaşılıyor.. ama yazarken ya açıklamalı yazın ya da boş yazmayın. sayfanın gerisi var mı yok mu belli değil. kesilmiş bir resim, adsense reklamları ve herkes wayy ban! demiş..

qdin

0
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Ankara
215 Aydır Üye
Görüntüdeki ise bu yasak çünkü Sayfa yok her yer reklam. Yok sayfanın bir bölümü ise toplam 5 baglantı kullanmış bu görütüde çok site var örnek : http://www.futurepagerank.net/

pigeon

0
Bilgiler
Reaction score
12
Şube
Ankara
227 Aydır Üye
yani reklam sayısı illegal mi?

sen de haybeye 250k hitli siteler yapmışsın qdin :)

qdin

0
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Ankara
215 Aydır Üye
yani reklam sayısı illegal mi?

sen de haybeye 250k hitli siteler yapmışsın qdin :)

:) Sayfada içerik yok ise o reklam yanlış diyorum. Yoksa örneginde çok site var bu tür yapılan ve banlanmamış olan yani illegal degil

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Aydin
216 Aydır Üye
Siteyi biliyorum. Bir forum sitesi ve sayfada içerik var.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.