İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sayın "iyinet" neden bu tenyeleri temizlemiyorsunuz?

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
www.maxicep.com
www.cep-x.com
www.oyunhayali.com
www.depom.org
www.besiktasdelisi.net
www.guncelle.com
www.amidalla.de
www.beyazhosting.com

bu siteler Botlarla vs... iyinetteki tüm konuları çekip kendi sitelerine ekliyorlar

Şimdi diyeceksiniz sana ne zararı var zararı sadece bana değil herkese örneğin www.beyazhosting.com forumdaki tüm mesajları otomatik çeken bir bot kullanıyor ve çektiği tüm mesajlar kendi alan adı altında açtığı bir bloga yerleştiriliyor. Normal bir vatandaş giriyor arama motoruna sonsuzhost diye aratıyor ve sonuçlarda bu adamın sitesi çıkıyor adam hem hit alıyor hemde beni arayan adamı kendi sitesine çekmiş oluyor neden çünki iyinette yazdığımız mesajların kopyaları aynen o sitede bana bi artısı yok bunun aksine zararı var ki herkese zararı var bu tür bot kullanan siteleri iyinet sunucusundan kolayca banlayabilirsiniz sizde biliyorsunuz sadece bu domainlerden iyinete erişimi engellemekle halledilebilir.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Bu benimde canımı sıkan bir konu dile getirdiğin için teşekkürler

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O bloglar hit almıyorlar. Dolayısıyla kendi sistem kaynaklarını tüketmekten başka bir işe yaramıyor bu yaptıkları. Ama yine de inanılmaz can sıkıcı bir durum.

Lonely16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Botla değil, RSS ile çekiyorlar. RSS kapatın çekemesinler.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ahhh ahh bu tenyelerin önüne google geçemiyor da.... Mantık değişmedikçe rss 'yi kpatsak nolur. Yine yapıyorlar yapacaklarını.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.