Merhaba Arkadaslar,
Hakkımda yazılanlara cevap vermeden önce öncelikle olumlu-olumsuz goruslerini belirten herkese cok tesekkur ederim.
Aslında Bossek arkadasımızın gundeme tasıdıgı bu mevzu beni bilhassa cok memnun etti,
hatta Academy English in de dikkatini cekecektir.
Gordugum kadarı ile yapılmaya baslanan konusmalar projemizin ne denli basarıya kostuguna apacik isık turmaktadır. Dilerim bu tarz konular saygı cercevesinden tasmayacak sekilde surekli gundeme gelir.
Konu hakkında aslında bana mail yoluyla gelen sorular ve burdaki arkadasların dillendirdikleri hususlar genelde bi kac baslık altında ozetlenmektedir.
Biraz bilgisi olan arkadaslar bikac cevap zaten yazmıs....
Academy English EduCational Counselling Service yaklasık 6 senelik tecrubesi olan ve corlu-tekirdag da faaliyet gosteren bir egitim danısmanlık sirketidir. Sirket su ana kadar yuzlerce au-pair+ogrenciyi yurtdısına gondermistir. Sayısız referansı vardır.
Academy English Trakyanın tamamında yıllardır lider firmadır. (zaman icinde baska rekabetcilerimiz gorunmustur)
Aynı zamanda su an gundemdeki projemiz academy-english in ilk projesi de degildir.
Sirket bu gune kadar yerel basında bi cok kez tanıtılmıs... Benzeri projeler baska baslıklar altında gerceklestirilmistir.
Gunumuz Rekabet piyasasında surekli konumunuzu korumak ve gereken onlemleri almak durumundasınız, aynı zamanda yeni fırsatlar pesinde kosmak, kucuk-buyuk-orta ölçekli
tum dunya sirketlerinin en doagal hakkıdır.
Web Tasarım - İçerik Yarısmamızın yukarıda anlattıgım olaylar karsısında vucut bulması firmanın artık tamamen buyumek ve daha cok tanınır hale gelmek konusunda attıgı en somut adımlardan birisidir. .
Bu Hususta ise firma adına logomuz buyuk olmasına karsın sitelerde yayınlayan arkadasa
tesekkur ederim...
Hazır Script kullanmamızın webde faaliyet gosteremeyiz anlamına gelmedigini de dusunmekteyim.
Sonucta ortada boyle bir proje var ve olay gazetede de yayınlandı...
Hala suphesiolan arkadaslar cekinmeden
[email protected] adresine
cekinceleriniiletebilirler..
Ayrıntılısozlesme metni icin calısmalarımız surmektedir, takdir edersiniz ki bir isletme de donem icerisinde 1 degil 1 cok konu ile calısılmaktadır.
Yarısmanın sozlesme metnini su an yayınlamamızın cok haklı nedenleri de var..
bundan bi ornegi de hemen burda vermekte bi sakıncagırmuyorum..
İngiltere Konsoloslugu özellikle gecensene duzenlenen intiharlı-bombalı eylemderden sonra bir dizi genisguvenlik onlemi almıstır. (HSBC-ISTANBUL CONSULATE)
Bu onlemler geregince kisilerin vize gereksinimleri icin toplayacakları evraklar donem donem ciddi olarak agırlastırılmıstır.
Söz gelimi ingiltere konsoloslugu su an ogrenci-aupair yurtdısına gitmek isteyen her T.C vatandasından, gorusmeye goturecegi her evrak icin noterli ve yeminli tercumeli belge sartı getirmektedir. Yarın ne isteyecekleri bilinmemektedir...
Bu hususta sozlesme metninde yayınlması gereken hususlar aslına uygun olmaz ise o zaman bazı hukuki müeyyidelerle karsilasilabilir.
Uygun bi zaman icinde bu konuda sitemizde yer alacaktır...
Academy English in adresi TEKIRDAG-CORLU HEYKEL MEYDANI KUCUKLER ISMERKEZI K 1 D11 dir... Sadece yarısma konusunda degil herturlu yurtdısı egtim konusunda
kapımızı calmanız, bizi gercekten sevindirecektir..
herkese basarılar diliyorum...
www.academy-english.com a girip kurumun calısanları hakkındasomut bilgi sahibi olabilirsiniz.
Emrah BAYILDIRAN