İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Schumacher hayal kırıklığı yarattı

  • Konbuyu başlatan Ephitet
  • Başlangıç tarihi
E

Ephitet

Misafir
2010 yılının ilk Grand Prix'i öncesinde bugün yapılan sıralama turlarında 3 yıl aradan sonra Formula yarışlarına geri dönen Alman pilot Michael Schumacher 7. oldu.

2006 yılında pistlere veda eden ve bu yıl başında tekrar yarışlara katılacağını söyleyen Mercedes GP'nin, 7 kez dünya şampiyonu olan efsane Alman pilot Michael Schumacher, yarın yapılacak Bahreyn GP'si öncesinde bugün yapılan sıralama turlarında 7. oldu ve hayranlarına hayal kırıklığı yaşattı. Yarış sonrasında Alman pilotun sinirli olduğu da gözlerden kaçmadı.


İLK POLE VETTEL'İN
2010 Formula 1 sezonu Bahreyn'de start aldı. Formula 1'de sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sine Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel ilk sırada (pole position) başlayacak.
Bahreyn'deki Sakhir Pisti'nde yapılan sıralama turlarını ilk sırada tamamlayan Vettel, yarınki yarışa ilk cepte başlama hakkını elde etti. Sıralama turlarında Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa ikinci sırada yer alırken, Ferrari'nin İspanyol pilotu Fernando Alonso ise üçüncü sırada kaldı.
Sıralama turlarında Red Bull, Ferrari, Mercedes ve McLaren'dan 8 pilot ilk 10'a girdi.
Sıralama turlarında ilk 10 şu şekilde oluştu:

1 Vettel - Red Bull
2 Massa - Ferrari
3 Alonso - Ferrari

4 Hamilton - McLaren
5 Rosberg - Mercedes
6 Webber - Red Bull
7 Schumacher - Mercedes
8 Button - McLaren
9 Kubica - Renault
10 Sutil - Force India
 
E

Ephitet

Misafir
Aynen, vettel rahat kazanırdı eğer sorun yaşamasaydı, ama bi yandan alonso için çok güzel oldu ilk yarışına zaferle başladı :) Schumi 6. tamamladı yarışı.
 

Venom

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Adamın refleksleri eskisi kadar değil normal, birde kullandığı araç Ferrariye düzlüklerde yetişemez...
 

Shädow

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mart 2010
Mesajlar
36
Reaction score
1
Konum
İstanbul
Buna hayal kırıklığı denilemez çünkü mantıklı olan hiç kimse daha fazlasını beklemiyordu zaten. İlerleyen yarışlarda daha iyi olacaktır, orası şüphesiz. Asıl hayal kırıklığı Vettel oldu. Sorun yaşaması olası galibiyetini götürdü.

Sezon öncesinde hep söylüyordum, Alonso bütün yarışları domine edecek, zevkli olmayacak diye. İlk yarışta takım arkadaşına 16sn fark atması da bunun kanıtı gibi bir şey oldu. Ayrıca yarış genel olarak zevksizdi. Tat alamadım. Neticede benim sorduğum asıl soru şu: Şampiyon Alonso mu yoksa Vettel mi ? :)

Dipnot: Sıkı bir Räikkönen hayranıyım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst