İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script Banner vs.. Sipariş Teslim Olayı..

elfcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeri burasımı bilmiyorum..Umarım ters yere açmadım..

Arkadaşlar ben logo banner site vs.. yapmaya başlasam diyorum..:)

Sizler alışverişiniz nasıl yapıyorsunuz ?? Yani banner yada site herneyse
teslim sırasında mı ödemeyi alıyorsunuz? Yada ücretin yarısı peşin yarısı iş bitince
mi ?

En güvenli yolu nedir bunun??
Her iki tarafıda güven ilişkisi içinde tutmanın çaresi yani..

Mesela adama işini yaptım..Banka hesabıma paranın geçtiğini görmeden teslim etmeyeyim mi??

Yada karşı taraf önce işi teslim et sonra paranı al diyerek cart msnden vs. kaçarsa misal okuyorum yazılanları da..

Karıştırmadım umarım..:ıslık:

cutter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hocam en güzeli yarısı peşin yarısı iş sonunda yada forumlardaki tradelere bakarak da iş yaparsanız pek dolandırılacağınızı zannetmiyorum

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Önce tasarımını yap.Sonra karşı tarafa bi demosunu göster.Adam beğenirse parasını yatırsın bankaya.Sen bankada paranı gör sonra tasarımı yolla.beğenmezse zaten verme :D kolay gelsin

elfcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten yazdıklarıma bakarsanız ne ben ne onlar mağdur olsun olayındayım..
O bana güvenmesin ben ona diyebilirim basitçe.. Cutter'in dediği gibi tasarım işi bazen saatler sürüyor..Emeğe yazık.. Ha ben adamı dolandırırım parayı yatır derim sonrada kaçarım :)

Gerçi bunu yapan adamlar barınamazlar bu piyasada 1 dolandırır 2 dolandırır sonra yanar gider :)

Bu konu herkese faydalı olur umarım..Bende yazılanları okuyorum sürekli..Yarısı peşin yarısı sonra uygun ama hayatta parayı hesabımda görmeden teslim etmem işi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.