İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script İsteği

S

sarkievi

Misafir
Merhaba Arkadaşlar

Allahın İzni İle İLAHİ sitesi acmayı dusunuyoruz elinizde hazır asp scriptler warmı acaba para ile demiyorum cunku o kadar zengin degilim ama gonlu zengin olan arkadaslardan ricamdır bu....

site tamamen Allahın rızasını kazanmak icindir ticari bir amacı olmayacaktır

O yuzden ellerinde olan arkadaslardan yardım beklıyorum

Saygılar..

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
sizin bu ilahi sitesinde yer alacak ilahilerin sahipleri bu duruma razı olacak mı peki?

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
allahın izni ile hazırladığınız bu site hangi amaçlara hizmet edecektir bunu da açıklasanız da biz de elimizdeki scriptleri ona göre hizmetinize sunsak.

yoksa hayır amaçlı olarak zenginlerden aldığınız scriptleri fakirlere dağıtarak sevabamı girmeye çalışıyorsunuz ?

yoksa forumda ne kadar sazan var bunların ne kadarı oltaya takılacak bunumu araştırıyorsunuz ?

S

sarkievi

Misafir
pexolas' Alıntı:
yoksa hayır amaçlı olarak zenginlerden aldığınız scriptleri fakirlere dağıtarak sevabamı girmeye çalışıyorsunuz ?

yoksa forumda ne kadar sazan var bunların ne kadarı oltaya takılacak bunumu araştırıyorsunuz ?

simdi şu war arkadasım

ben ilk başta scripti ticari ,kullanmıcam dedim satmıcam dagıtmıcam yani fakirlere yada zenginlere kimseye

neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dini ibareler kullanılmasına tepki bu sadece.. yani script isteği yazıp ilahi desen yardımcı olcak arkadaş vardır.. Sonuçta maddi değeri olan birşey bu.. Ama maddi değeri olan birşeyi allahın izni ileisteyince insanlar niyetin doğru bile olsa farklı yönlere çekiliyor..

Günümüzde malum insanlar din adı ile ülkeyi götürüyor..

S

sarkievi

Misafir
VazgectimSenden' Alıntı:
dini ibareler kullanılmasına tepki bu sadece.. yani script isteği yazıp ilahi desen yardımcı olcak arkadaş vardır.. Sonuçta maddi değeri olan birşey bu.. Ama maddi değeri olan birşeyi allahın izni ileisteyince insanlar niyetin doğru bile olsa farklı yönlere çekiliyor..

Günümüzde malum insanlar din adı ile ülkeyi götürüyor..

amacım bu degildi inanın yanlıs anlayanlardan ozur dilerim

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sarkievi ne tür bi script istediğini PM atarsan elimde olanlardan işine yarayanı gönderirim eğer elimde olmayan varsa ücretsiz olarak yazarım saygılar

S

sarkievi

Misafir
bytuncay' Alıntı:
sarkievi ne tür bi script istediğini PM atarsan elimde olanlardan işine yarayanı gönderirim eğer elimde olmayan varsa ücretsiz olarak yazarım saygılar

PM ATTIP CEWAP BEKLIYORUM

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.