sohbet odaları

script isteği

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
arkadaşlar bi sitem için www.korzik.net www.softaz.org tarzı scripte ihtiyacım var admin paneli olmalı resim film ve swf ekleyebilmeliyim gibi özellikleri benim için yeterli platform php+mysql olmalı (free bulabilirsem dil sorun değil Türkçeleştirebilirim)
mümkünse ücretsiz bulabileceğim bi yer varsa yoksada makul fiyata yaptıravbeleceğim arkadaşlar lütfen pm atsınlar

Saygılar

Phantasm

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara
214 Aydır Üye
düz blog bu... piyasa blog kaynıyor.
drupal sanırım bunların versiyonu.

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
walla phpden çok anlamam aspciyim asp olunca veri tabanı çok zorlamaya gelmiyor o yüzden php arıyorum

zinan

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
204 Aydır Üye
walla phpden çok anlamam aspciyim asp olunca veri tabanı çok zorlamaya gelmiyor o yüzden php arıyorum
dostum ASP ile de MySQL kullanabiliyorsun.. Ms Access yerine MySQL ya da MS SQL kullanmanı tavsiye ederim..

eraset

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
222 Aydır Üye
dostum o sitelerin scripti DLE/ dir

mr_cpu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Posof
205 Aydır Üye
teşekkürler eraset bi bakayım + rep

Phantasm

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara
214 Aydır Üye
dünya'nın en kuvvetli database sağlayıcısı oledb'dir dolayısıyla düzgün kodlanmış bir asp scripti ile gb'larca büyük database'ler ile sunucuyu amuda bile kaldırabilirsin.

E

ErsinAcar

DataLife Engine v.5.3 Final Release hazır bi script bu ama paralı biliyorum emin olmamakla birlikte

E

ErsinAcar

dünya'nın en kuvvetli database sağlayıcısı oledb'dir dolayısıyla düzgün kodlanmış bir asp scripti ile gb'larca büyük database'ler ile sunucuyu amuda bile kaldırabilirsin.
aynen datanın dille alalkası yok asp ile mysql e bağlanabilirsin istersen ya da php ile msqsql e

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.