İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

script kurulum hata

kralbesiktas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar

bi tane hazır php scripti kurmaya çalışıyorum(pek becerikli değilimdir ama :D) bi yerde hata verdi hata şu
Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in C:\Inetpub\vhosts\kralbesiktas.net\httpdocs\tahmin\dbasefunctions.php on line 37

belirtilen dosyadaki satırda ise şu yazıyo
function CloseConnection($link) {

nasıl düzeltebilirim acaba?

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belirttiğin hata işaret hatası fonksiyonda işaret eksik veya fazla bu kısımı yazarak hata bulunmaz. kodun tamamı olması lazımki işaret hatasının nerede olduğu bulunsun hatayı bulmak istiyorsan {} işaretlerini kontrol et { bu şekilde parantez açılmış olabilir ve kodun alt satırlarında kapatılmamış olabilir. yada kod kapatılırken } işaret fazla kullanılmış olabilir. " " işaretleride eksik yazılmış olabilir veya echo içerisinde " " işaretleri arasında " işareti kullanılmış olabilir. veya echo bitişinde ; unutulmuş olabilir. bulman gereken hata bunlar sayfadaki kodları incele muhakkak bulurusun. umarım anlatabilmişimdir biraz karmaşık yazdım gibi geldi :)

gulut91

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dbasefunctions.php nin butun kodlarını yazarsan daha cok yardımı oluruz yazıyor bende katılıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.