arkadaşlar sitede birçok video sitesi dağıtılıyor ama ben youtube tan video çekmesini istemiyorum
böle biş script ne kadara olur kendinize göre bişeyler yazarsanız.memnun olurum
videoları tek tek eklemek istememin nedeni sadece gerçekten komik olan videoları koymak çünkü sitelerde komik kategorisindeki videoların %90 hiç komik değil insanın yüzünde bi gülümseme bile yaratmıyor neyse teklifleriniz verirseniz bende google amcadan para gelmesi ile birlikte scripti alıcam teşekkürler
script çok acele lazım değil bu yüzden en uygun fiyatı isteyenden 10 gün içinde alınabilir umarım ardığım gibi bişey bulabilirim.
php olarak yazılacak
seo su olucak
kendim video eklicem(youtube,metacafe gibi yerlerden)
tasarımı göze hoş gelse ii olur(çok kötü olmasa da kabuldür)
videolara yorum yazılabilecek(sanırım bunun için üyelik sistemi olabilir yada yorumlar onaylanmadan yayınlanmıcak hangisi kolayınıza geliyorsa ama üyelik tercihim değildir)
son eklenen videolar bölümü olabilir
ekçok izlenenler de olabilir
tasarımında reklam yerleştirmek için uygun boş yerler olabilir,yoksada çok sorun değil
böle biş script ne kadara olur kendinize göre bişeyler yazarsanız.memnun olurum
videoları tek tek eklemek istememin nedeni sadece gerçekten komik olan videoları koymak çünkü sitelerde komik kategorisindeki videoların %90 hiç komik değil insanın yüzünde bi gülümseme bile yaratmıyor neyse teklifleriniz verirseniz bende google amcadan para gelmesi ile birlikte scripti alıcam teşekkürler
script çok acele lazım değil bu yüzden en uygun fiyatı isteyenden 10 gün içinde alınabilir umarım ardığım gibi bişey bulabilirim.