İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

script türkçeleştirmek

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
arkadaşlar ben bir yabancı reklam scripti alacağım ve bunu türkçe konuşanlar için hizmet vereceğim.bu reklam networku scripti olacak ama bunu 500 euroya aldıkdan sonra bu scripti tamamen nasıl türkçeye çevirilir konusunda endişem var bunun bir proğramı varmı?yani bu ampulü icaat edilir gibi böyle bir proğram icat edilirmi:D

gayet açık yazdım sanırım:eek:ha:

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
arkadaşlar ben bir yabancı reklam scripti alacağım ve bunu türkçe konuşanlar için hizmet vereceğim.bu reklam networku scripti olacak ama bunu 500 euroya aldıkdan sonra bu scripti tamamen nasıl türkçeye çevirilir konusunda endişem var bunun bir proğramı varmı?yani bu ampulü icaat edilir gibi böyle bir proğram icat edilirmi:D

gayet açık yazdım sanırım:eek:ha:

Birden fazla dil desteği için alt yapısı varsa çok kolay ceviri yapabilirsiniz.

Altyapısı yoksa butun dosyaları tek tek elle ingilizcelerini silip Türkçelerini yazmanız gerekir

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
hata vermemezmi peki?
peki bu scriptin alt yapısı varsa bunu nasıl öğreniceğiz?

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
hata vermemezmi peki?
peki bu scriptin alt yapısı varsa bunu nasıl öğreniceğiz?

Birden fazla lisan destekliyormusunuz diye sorun, illa Türkçe olması gerekmiyor, sistem birden fazla lisan destekliyorsa alt yapısı var demektir.

Alt yapıdan kastım html'ye basılacak yazıları dosyadan alıyor olmasıdır.

mesela en.php dosyası vardır bu dosyanın içinde sadece yazılar vardır bunları tercumanla Türkçeye cevirtirseniz script Türkçe olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.