Yazılım dili olarak php+ajax konusunda bilgili ve server resource optimizasyonunu sağlamada da iyi iseniz beni msn'e ekleyin. Hint ve ruslarla çalışmaktansa sizinle proje geliştirmek daha faydalı olabilir...
msn: ahayirli at hotmail dot com
ym: nahya
bu arkadaştan haber alanınız var mı arkadaşar?
ben ulaşamıyorum.
yoksa Kastelli işine mi döndü?
Bi dükkanla iş bitmiyo bunu biliyodukta,x-treme' Alıntı:Bi "dükkan" da biz mi açsak ne
Bi dükkanla iş bitmiyo bunu biliyodukta,
Dükkanım var diyene elinde hıyarla koşanlara mana verememiştim.
Sonuç ortada..
1 ay önce geri ödeme yapacağınızı belirttiniz, ödeme gelmeyince size dönüldüğünde ödemenin yapıldığını ama yanlış isme yolladığınız için paranın bankada bloke olmuş gibi birşeyler söylediniz. akabinde hemen yatıracağım dediniz. ondan sonra haber alınamadı sizden.
bana herhangi bir mail gelmedi. 3 hafta sonra gelen mailin içeriği de çok önemli değil. parayı yatırdığınızda buraya yazınız ki bu ithamların altından kalkasınız.
biliyorsunuz ki burada benim durumumda olan başka insanlar da var.
pigeon, script ücretini öğrenmem de sakınca var mı ?
merhaba,evet mesela http://www.korcanergun.info/sarkisozleri/ adresinden pigeon icin yapilan scriptin taslak haline bakilabilir.su an ofiste olmadigim icin scriptin full halini atamiyorum.full halinde admin paneli - seo ve veritabani optimizasyonu kod icinde bulunmakta.yarin ofise gecince ucretsiz olarak yayinlayacagim scripti.
yaklaşık 3 haftadır bazı ailevi sebeplerden dolayı şehir dışındayım ve gelir gelmez zaten bütün script ve ödemeleri olanlara mail attım.