İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

script yazabilecek

mr_cpu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar http://www.mp3indir.tk ya benzer botlu internetten müzil dinlete bileceğim botlu bi script arıyorum yazabilecek olan yada elinde hazır bulunan varmı bu script özel yazılım değil bu sitenin aynısını bi kaç yerde de gördüm
iyi çalışmalar

xmetinx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script yazabılıcek çok arakadaş varda genelde bu şekilde ilanlar para verebilicek adamlardan gelmiyor şole diyim sen bütcen 100 lira

mr_cpu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Script yazabılıcek çok arakadaş varda genelde bu şekilde ilanlar para verebilicek adamlardan gelmiyor şole diyim sen bütcen 100 lira

üstad benim bütçemden sana ne sen yazabiliyorsan fiyatını ver pazarlığımızı yapalım anlaşırsak ne ala anlaşamazsakta herkes nasibini başka yerde arasın yorum yapacağına işyap görelim

mr_cpu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
p.m. ler cevaplandı sayın lord sitenize baktım ama aradığım tam olarak bu değil ziyaretçi çebebilecek botlu bir tasarım yinede ilginize teşekkür ederim

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

İşte bunu hiç sevmiyorum özellikle anadolu şehirlerinde bir dükkana girdiginizde esnaf böyle davranır,çocuk sorar şu ne kadar diye ; paran yetebilcek mi,kaç paran var gibi laflar eder...Buralardada tabiri caizse paramla dövebilcegim insanlar yeri geliyo iş vercegim zaman bu tarz tutumlara girdilermi tiksiniyorum.

www.songx.tk

boş vaktimde yazdığım bu script var bir bak istersen

iyi günler

Fizy.org'un aynısı değil mi ?

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
botun hangi siteden veri alacağını belirtirseniz, fiyat vereyim ona göre.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gösterdiğim site örnek amaçlı istediğiniz tarzda tasarım yapılabilir ve istediğiniz özellikler eklenebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.