İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Script yazdırılacak

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
travel sitesi için ingilizce script yazdırmak istiyorum.
asp, .net, php farketmez.

*hotels tours cruises gibi guruplandırabilecek
*admin olarak hotel eklediğimde onay gerekmeyecek, ama kullanıcı tarafından otel eklendiğinde sitenize şu link kodunu koymanız gerekiyor diye belirtecek belli periyotlarla siteye verilen linklerin kontrolünü yapabilecek admin onayından sonra sitede gözükecek
*ülke, il, şehir olarak guruplandırılabilecek
*bir ülkeye tıklandığında mesela Turkey tıklandığı zaman Istanbul Hotels, Ankara Hotels, Antalya Hotels şeklinde sıralayan aynı zamanda 5 Star Turkey Hotels, 4 Star Turkey Hotels, Special Class Turkey Hotels şeklinde de linklerin bulunacağı, her kategorinin (hotels, tours vs) ve ülkenin, ilin ve ilçenin anasayfasının ücret karşılığı "öncelikli listeleme" özelliği taşıması, bir sayfada listelenen hotel (tour, cruise artık neyse) sayısının kaç tane olacağını belirleyebileceğim
bir script yazdırmak istiyorum. (url ler seo friendly olacak, url üzerinden parametre gönderilmeyecek)
bunun için yaklaşık bir fiyat lütfen :

bir de çok daha basit, sadece hoteller için ve sadece il il listeleme yapabileceğim, kullanıcılarında otel ekleyebileceği (admin onayı gerekecek yine), her otel için 2 resim ekleyebileceğim (thumb özelliği olursa güzel olur), her hotel eklemede metalar için anahtar kelime ve desc. girebileceğim ve kendiliğinden meta etiketleri oluşturabilecek, yine Seo friendly olacak şekilde çok daha basit bir script gerekiyor.

bunun içinde ayrı bir fiyat lütfen, (php mi yoksa asp mi kullanacağınızı belirtirseniz sevinirim)

N

Nurettin

Misafir
2000$ böyle bir sistemi yazarım. php ile işinizi fazlası ile görür.

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tasarım + kodlama : 1000 ytl

(ama 2-3 hafta yoğunum belirtmek istedim.)

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
700$+kdv ye bu işi yapabilirim ama temmuz 20 ye kadar boşum bu aralıkta yapabilirm ancak..

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1.si uzun iş. İkincisini kendim için yapmayı düşünüyordum zaten.
sadece sende ve bende olmak kaydı ile. Farklı tasarımlar üzerinde.

Fiyat : 400 YTL
süre 1 hafta

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
biriyle anlaşamadık, tekliflere hala açığım. 2 adet çok uygun teklif aldım, birisine ulaşamıyorum bir diğerinin referansları pek içaçıcı değil.
dsgnr : senin bunu bitirmen ne kadar zaman alır?
sanalvadi - Caesar - captainzap : ne kadar zamanda bitirebilirsiniz, caesar ın akademisyen olduğunu kendisinden duyduk, bilgisine güveniyorum. sanalvadi - captainzap sizden referanslarınızı isteyebilirmiyim? bir de verdiğiniz fiyatlarda aşağı çekme durumu olabilir mi?
nurettin : sen uçmuşsun

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Perşembe başlayabilirim 10-15 gün arasında bitirebilirim. cünkü işlerim dolayısıyla günde en fazla 3 saatimi ayırabilirim. geç olsun sağlam olsun mantığı sana uyarsa olabilir ayrıca referans olarak;
http://www.muttefik.com
http://www.trislem.net

i gösterebilirim.

Fiyatlarda aşağı çekme olayına gelince bunu görüşmemiz lazım msn adresimi ekleyebilirsin tam olarak özellikler ne olacak senden öğrenmem gerekiyor.

aslano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben yapıyım istersen referanslardan farklı örmekler yollamıştım işine uygun değil ama senin işine uyar sistemde yaparız

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
PM'i tekrarlayabilirsin, 2-3 gundur ugrayamamistim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5