Kisisel konusmak istemem ama adi ustunde al sat kismi burasi birisi ilan birakir almak isteyen alir veya almaz bu bireyin kendi dusuncesidir. Veya biri almak istedigi seyi soyler veya yaptirmak istedigi birseyi uygun goren biri karsilikli anlasirlarsa yaparlar. Bir kisi ilan birakmis ve bircok yorum var. Ve icinde baskalarini incitecek sozlerde iceriyor bazi mesajlarin icinde. Sozumu yalnis anlamayin ama birakin almak isteyen alsin satmak isteyen satsin yapmak isteyen yapsin yaptirmak isteyen yapsin. Baskasinin ekmegine neden tas koyuyorsunuz ki. Isine gelen birisi varsa yapar. Isine gelen birisi de cikmazsa baska yerde ihtiyacina cozum arar.
@SeVeRaL arkadasimizin mesaji da biraz incitici kendi adima soylemek isterim burda cok guzel isler cikiyor. Bu forum araciligi ile cok kisinin sitesini yaptim. Zamanim ve imkanim oldugu surecede bilgimin yettigi kadari ile ihtiyaclari karsilamaya devam edecegim.
Lutfen benim mesajima yorum yazmayin ben sizin icin soyluyorum. Yarin oburgun siz bir is yaptirmak istediginiz de veya satmak istediginizde ayni tepki ile sizlerde karsilasabilirsiniz...
Iyi calismalar ...