İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Search-Earn - Arama Yaparak ve Üye Kazandırarak Binlerce $ Kazabilirsiniz!

aktifnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Search-Earn Nedir?

Search-Earn internet üzerinden yapacağınız aramalarda size kazanç sağlar.

Partner üyelik,
Search-Earn 'ün kullanıcılarını gelir paylaşımı modelinden bir üst seviyeye taşıdığı, kendisine kazanç ortağı olarak aldığı bir programdır. Search-Earn sistemine güvenmiş ve bu projenin büyüyeceğine inanan kullanıcılarına, standart üyeliğe göre daha avantajlı bir sistemle kazanç ortağı olmalarını sağlamaktadır. Ömür Boyu partner üye olabilmek için, tek seferlik 499$ veya taksitle: 49 YTL katılım bedeli ödemek gerekmektedir. Bunu taksitle öder, anında kazanmaya başlarsınız! Bu bedel karşılığında partner üyeler:

* Partner üyelikler sayısal olarak sertifikalıdır. Örnek Sertifika
* 200 US$ avans kullanıp sistemde reklam, sticky için para ödemeden işlemlerini yapabilirler.
* Partner destek primi kazanırlar. Yapacakları çalışmalarda gruplarında direkt referanslarında olan partnerler için 150$, alt grup referanslarında olan partnerler için 20 $ brüt destek primi kazanırlar.
Bu primleri banka hesaplarına nakit olarak çekebilirler.
* My Ad kazanç programına otomatik olarak dahil olurlar.
* Gruplarını çok daha hızlı büyütürler.
* Yıl sonu şirket kârından pay alırlar.
* Şirketin ilerideki halka arzından bedelsiz gelir alma hakkına kavuşurlar.
* AdHunt Reklam Getir Programı'ndan yararlanırlar. Search-Earn'e sağladıkları her reklam girişinden ekstra gelir elde ederler.
* Reklamverenlerin, üyelere özel düzenleyeceği kampanyalardan öncelikli yararlanma hakkına kavuşurlar. * Kullanım puanları üzerinden reklam indirim hakkı kazanırlar.
* Türkiye Firma Rehberini 08-09 Sınırsız olarak kullanabilir ve bilgi satışından kazanç elde ederler.

Tüm Bu bahsedilenler, tamamen sizin ayırdığınız zamana göre değişir.Yani ne kadar kazanacağınız tamamen size bağlıdır.

Üye Olun :
Search Earn Network :: Winners' Toolbar

Detaylı Bilgi :
Search Earn - Detaylı Bilgi

Yapılmış Ödemelere Ait Dekontlar :
Search Earn - Ödeme Dekontları

Turgut

0
Yasakli Uye
Reaction score
6
99 tl ödeyerek account pro almış biri olarak konuşuyorum bu sitedeki herşey göz boyamak için.
Tek para kazandıran yöntem alt üye kazanmak. Para harcamadan kaç tane alt üye yapacaksın? Alt üyelerininde para kazanman için account pro üye olması gerekiyor. Google adwords'e ile 1 milyar tutarında bir reklam vermen gerekebilir. Tabi alt üyelerininde account pro üye kazandırması içinde zaman gerekiyor. Bu sistemde alt üye kazanamayan biter.

aven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
99 tl ödeyerek account pro almış biri olarak konuşuyorum bu sitedeki herşey göz boyamak için.
Tek para kazandıran yöntem alt üye kazanmak. Para harcamadan kaç tane alt üye yapacaksın? Alt üyelerininde para kazanman için account pro üye olması gerekiyor. Google adwords'e ile 1 milyar tutarında bir reklam vermen gerekebilir. Tabi alt üyelerininde account pro üye kazandırması içinde zaman gerekiyor. Bu sistemde alt üye kazanamayan biter.
bende account proyum sistemde 100 dolarım var alabilmek için 50 gün siteye giriş yapacaksın dediler onu bekliyorum ondan sonra ne çıkarırlarsa artık parayı vermemek için bilmiyorum uğraştığınıza değmez bu site

matem40

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
yalancı ya bu da partnerim acco yum 670 lira ödedim gerizekalı serdara o kadar yazdım hala cevap vermedi iptal et diyorum üyeliğimi mesaj yazıyorum cevap yok allah belalarını versin başka bir şey demiyorum

matem40

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Search-Earn Nedir?

Search-Earn internet üzerinden yapacağınız aramalarda size kazanç sağlar.

öyle bir şey yok ya

Turgut

0
Yasakli Uye
Reaction score
6
Ticket açıyosun mail atıyosun cevap yok. Parayı alıp yatıyolar aşşa. En sonunda hakaret ettirdiler bana. Hala cevap yok.

Turgut

0
Yasakli Uye
Reaction score
6
Doğru dürüst bir firmanın her an ulaşmak için telefon numarası olur. 500.000 $ dağıtacam diyen firmanın telefon numarası olmaması normalmi?

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
77 dolarım var. Alt üyem bir tane var o da çalışmıyor zaten. Günlük giriyordum eskiden şimdilerde hiç girmiyorum. Yapacakları iş bu kadar. Şunu hayrıına biri satın alsa da kurtulsak Serdar mıdır nedir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5