• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Sedo da domainin hayatta kalması mümkün mü ?

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Internette
251 Aydır Üye
Slmlar,

sedo da yeniyim ..İlk ödemem onaylandı ...Allah bereket versin ...Ama bilenlere birşeyler sormak istiyorum..

Sedo ile hem para kazanıp hem domaini öldürmemek mümkün mü ? 2-3 k google hitli bi sitem vardı (yüzde 95 ordan yani type in yok backlinkten gelen hit yok )

3 hafta falan güzel kazandırdı ...Arada siteyi açtım ...Site ölmesin diye ...Ama şöyle birşey oldu ...Sitem bir kaç html sayfaydı ...google indexi sildi...Banlı falan değilmişim (onlarca yerden kontrol ettim ) Hala tekrar indexlenmesi için uğraşıyorum ...

Siz nasıl bir uygulama yapıyorsunuz ? Bunu göze alarak mı parka çekiyorsunuz ? Yoksa benim bilmediğim park esnasında hayatta kalma yolları var mı (jenerik com lar hariç -google kaynaklı hiti olan siteler için yani )

Yada 1 ay park 3 ay 0 dan siteyi canlandırmaya çalışma mı ?

Yada sedo ölüyorsam karlı öleyim mantığıyla mı kullanılması gereken bir sistem ?

Bir de dnsleri mi yönlendirmek daha iyi , yoksa adrese yönlendirme mi ? Hangisini yaparsam daha uzun süre hitlerimi ,dolayısıyla kazancımı korurum ?(urlye yönlendirme diyor mantığım ama sizin yorumlarınızı da merak ettim )

Saygılar

Bilgiler
Reaction score
0
216 Aydır Üye
cpanel varsa google botun girdiği saatlere bak mesela o saatler arası normal site ns'larını gir :)
ben 3 hafta gibi bir süre parketmiyorum genelde 2-3 gün.

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Internette
251 Aydır Üye
Bu şekilde süre uzar diyorsun ...Teşekkürler deneyeyim bakalım (aslında 1 gün açıp bi gün park etsem olay yinede böyle olmazdı da ,para hırsı feci bişi :p )

Teşekkürler ...

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
Slmlar,
Sedo ile hem para kazanıp hem domaini öldürmemek mümkün mü ? 2-3 k google hitli bi sitem vardı (yüzde 95 ordan yani type in yok backlinkten gelen hit yok )
r

Type in yok - type in Direk klavyeden girilen adrestir. Park siteleri önce bunu ister. Sanırım type in i yanlıs bişi sanıorsun.

Backlink : google linklerinde backlinktir :) Google ve o tarz bikaç arama motoru haric sevmezler park siteleri Hele sedo. - 500 euro bıraktım bikaç SPAM site yuzunden (garanti 95 % google hitine ragmen) Ve mutlaka siteni dop dolu n et canim net realist web tr tarzı EMEK hırsız bikaç site SPAM sayfa olarka alacaktır. 2-3 kişi gitse zaten TÜRK ip leri sevmeyen SEDO banlayacaktır. Bence ugrasma derim. ayrıca DNS değiştirmek 2 de 1 - google sonuclarına fena zarar verebilir.

Tavsiyem parka sadece ölmesine göz yumabilecegin siteleri cek :)

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Internette
251 Aydır Üye
Slmlar,
Annudora type in yok derken (eksik ifade var haklısın :) ) benim domainler typein değil anlamında dedim ...

Merlin yazdıklarını okudum ...Türkiye'deyim ama ban riskini azaltmak (banlanacak birşey bilerek yapmam asla --ama paranoya oluştu :) ) için Almanya hesabımı kullanacam artık (severler diyorsun :p ) .

Saygılar

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.