İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Hakkında

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedoda domainime talip var view offerse gozuktu yapmam gereken işlemler neler bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşım oraya girdim ama herhalde sana msnede yardımcı oldular:) forumda belirtmiyorlar gördüğüme göre. bana yardımcı olurmusun msn adresim : [email protected]

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum hallederiz merak etme :) SEDO help center oldum bu aralar zaten.
orda domaine tıkladığıda sana yapman gerekenler anlatılıyordur. oraya girebildin mi ?
view offers'daki panelde domaine tıklayacaksın.

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
efet tıkladım ama daha genişl bir yardım edersen sevinirim saten türkçeyi zor biliyoruz ing.'den hiç anlamıyoruz o yüzden çözemedim :) yardımcı olursa sevinirim yapacaklarımı anlatırsan güzel olur sadece view offers ve teklif ettikleri istediği domaini tıklıyorum ondan ilerisini yapamıyorum :)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kardeş orda butonlar var sana iki secene sunmuş kabul et fiyati yukselt bu kadar mi görmüyorsun okey yes agrement dedim mi işin biter senin yardim istiyorsun hangi domaine kaç lira teklif ediliyor bunlari yazmiyorsun kofti yardim olur seninki kusura bakma

T

tahtakale

Misafir
komsunet' Alıntı:
efet tıkladım ama daha genişl bir yardım edersen sevinirim saten türkçeyi zor biliyoruz ing.'den hiç anlamıyoruz o yüzden çözemedim :) yardımcı olursa sevinirim yapacaklarımı anlatırsan güzel olur sadece view offers ve teklif ettikleri istediği domaini tıklıyorum ondan ilerisini yapamıyorum :)

iyi satışlar dostum.
Banada bi teklif geldi, kabul ettim hala bekliyorum.
İnşallah karşı tarafın teklifi ciddidir :(

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komsunet' Alıntı:
arkadaşım özelden mesaj attım. hallederiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.