İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo hakkında

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkese Selam :)

Merhaba arkadaşlar sedo hakkında sormak istedigim şeyler var yardımcı olurmusunuz sedo ya yönlendirecegim domain arkadaşımın sitesinde link versem mesala bir banner hazırlayıp site ye koysam bannere bu site veya domain satlıktır diye yazsam sedo birşey dermi arkadaşım aylık 1 milyon sayfa gösterimi var herhalde bize aylık 500 dolar kazandırır diye tahmin ediyorum sizinde fikirlerinizi öğreneblirmiyim :confused:

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bildiğim kadarı ile bunun bi zararı yok yanlız bi kişiye bnn la ilgili mail atılmış.. bi kaç hafta içinde durum kesinlik kazanır sanırım....

B

Bedavalar-Net

Misafir
Evet o kisi benim,ben mail alir almaz herkeze bildirecegim sonucu.

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo

arkadaşlar banner tıklama oranını nasıl arttırablirim ne gibi şeyler insanların ilgisini çeker mesala program downloand ile ilgili bir sitede sizce nasıl bir banner hazırlamalıyım insanların ilgisini çeksin :confused:

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu domain satılık diye yazarsan birşey olmaz, sedo sayfasında yazılanlara göre.. ama mesela videolar, kizlar icin buraya tikla gibi yazilar yasak.. sadece domainin satilik olduğunu belirten yazilarla sitene ziyaretci cekebilirsin.. sedo hakkindaki son izlenimlerim bunlar:)

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sedoya yeni bir domain eklerken şu hatayı verdi

We are currently verifying the following domains:

hesabıma girdikten sonra Add Domains domaini ekledim acaba bir yalnışlık yapmış olabilirmiyim.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok sen doğru şekilde eklemişsin.. sedo, eklenen domaini 2-3 gün içinde onaylıyor.. ondan sonra listene tam anlamıyla eklenmiş oluyor. ama bu onaylama süreci içinde sen yine para kazanmaya devam ediyorsun.. mesela ben hit alan bir sitemden guzelkizlar.com'a link verdikten sonra onayladım, eğer sedo sonradan sinirlenip atarsa boşuna zaman kaybetmeyeyim diye.. ve sedo yeni domainimi onaylamış, yani bir bakıma benim link vermemi de onayladı.

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedoya sahte hit gönderimi, o hesaptaki bütün domainlerin belli bir süre bloke olmasına sebep oluyor. Benim üyeliğim ara sıra bloke oluyor ancak ben sahte hit vb. birşey yapmadım. Bazı domainlerin canlı linkleri var, sanırım tek sorun aynı IP'den tekrar tekrar tıklayanlar.

Ancak bir süre sonra aynen devam ediyor. Henüz kapatılan üyelik görmedim.

E

erotika

Misafir
bizim webmastrerlar biraz acayiptir. :) google a tıklarlar atılırlar mesela. ama sedo da gerek yok giren tıklıyor zaten :)

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu mail bugun gelmiş arkadaşlar

Thank you for using Sedo to sell your domain names!

In order to ensure that domains are only listed for sale by their rightful owners,
Sedo double-checks the ownership of all newly listed domains. However, at this
time we have been unable to confirm ownership for the following domain(s):

musichit.tk

To clear this up, all we need is a brief e-mail from the address listed as the
admin contact in the domain's ownership record.

I apologize in advance for the inconvenience that this causes you, but I hope
you'll understand that this check helps ensure a fraud-free and better
functioning marketplace for all Sedo users.

Your assistance is greatly appreciated!

Sincerely,

Your Sedo Team

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sedo devamlı mail gönderiyor yardımcı olabilirmisiniz bir hatamı yaptık nedir anlamadım tşk.

Thank you for your assistance helping us verify that you are indeed the rightful
owner of the domain(s) you've listed in your account. As everything checks out OK,
we have gone ahead and listed your domain(s) for sale on our marketplace.

Good luck selling your domains!

Sincerely,

Your Sedo Team

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.